1 yıla yakındır kapanma hevesi var ama yüzüm çok küçük olduğu için cesaret edemiyorum çirkin durur gibi hissiyat veriyor
3 ay
Cevap
5Cevap
Kapanmayı güzel görünmek için mi seçiyorsun öyleyse kapanma zaten
kimse güzel görünmek için kapanmaz ama kapandığı vakit psikolojiyi düşünmek gerek zaten ben bu yüzden 1 senedir asla cesaret edemedim
Cesaretle bı ilgisi yok içinden geliyorsa kapanirsin bu kendine güvenin olup olmadığını gosterir
cesaret ile ilgisi var
Bende içki mi içsem yoksa 🤲 ibadete mi yönelsem bilmiyorum 🤷♀️
içkiden devam
Kararsızım kanka 🤷♀️🙈 ya sevdiğim gibi olmak istiyorum ya da sevdim 😍 gibi göklere doğru
sevgim..
sen bilirsin
Önemli bir kara iyi düşün
evet 1 senedir düşünüyorum
Evde kapanıp denedin mi hiç
hayır
Bence biraz öyle dene evin içinde kendi kendine dene bak biraz zaman geçir öyle
O s*l*k çarşaflar neneler hariç kimseye yakışmaz... Peki neden kapanmak istiyorsun sebep ne?
ilk olarak ben çarşafa girmeyi düşünmüyorum ikinci olarak laik ülkede degil miyiz isteyen istediğini giyer seni ne ilgilendirir hakaret etme hakkın yok
Atatürk olmasaydı o laik ülkeyi bulamazdın arsp dini seni eve kapatmıştı dışarıya bşle çıkamazdın.
Atatürke saygım var seviyorum da benim Atam zaten ama Allahın şeriatı insanların uyguladıkları ile bir degil islam gezip görün diyor Afganistan şeriatından mı bahsediyon sen uydurma olandan
Afganistan şeriati bizzat gerçek şeriattır. Daha kendi dininden haberin yok
ya bir git okumadan dine laf ediyosun o zaman ben de sinin dinine sövebilirim laiklik bu mu o zaman laiklik dinlere laf etmeyi savunuyo
Senin 7 sülalenden daha bilgiliyim tarih dinler tarihi ve din konusunda.
Hepsi muhammedin uydurması. Net yani.
İnan daha rahat olacaksın
bilmiyorum küçük yüzlüyüm ya tüm yüzümü kaparsa şal
Onu ayarlayan biziz. Kapamaz yani
ama ben hiç bilmiyorum
Bende bilmiyordum, öğrenirsin
Yakışabilir. Görmek lazım yüzünü
Sen ve çirkin durmak mümkün değil
sebep
Minyon ve güzel olduğunu hissettim
güzellik göreceli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu senin inancınla ve konforunla ilgili, yüz şeklinle değil 🧕🏻💫 Küçük yüzlü olup çok zarif duran o kadar çok kapalı kadın var ki. Önce evde farklı bağlama stilleri dene, aynada kendine alış. İstersen bone, şifon, pamuklu seçeneklerle oyna. Zamanla sana yakışanı bulursun. Hevesin içinden geliyorsa erteleme, ama kendini de hiç sıkma 💐