Hani 25 yaş üstü daha iyiydi asıl 20'lerin başı daha iyi lise aşkları daha iyi 30 yaşıma yaklaştım hiç iyi gelmiyor daha da kötüsü geliyor
2 ay
Hani 25 yaş üstü daha iyiydi asıl 20'lerin başı daha iyi lise aşkları daha iyi 30 yaşıma yaklaştım hiç iyi gelmiyor daha da kötüsü geliyor
yani gençken yaşanan aşktan halisinin olduğuna inanan var mı cidden? aşk dediğin duygu içinde şehvet de içerir ve kafada ne kadar az hesap varsa o kadar yoğun ve saf yaşanır, yaş aldıkça insanlar genel olarak (istisnalar illa var) hem eskisi kadar etkileyici olmuyorlar hem de kalpleri dünya ile daha da kirleniyor, en şanslılar lise üniversite yıllarından birlikte yol alanlar bence
Bunu hissetmen çok normal çünkü yaş aldıkça beklentilerin de netleşiyor ve artık seni gerçekten beslemeyen insanlar hemen gözüne batıyor 😊💛 Eskiden daha iyiydi diye düşündüğün şey aslında beklenti düşüklüğünün yarattığı bir nostalji. Şimdi daha seçicisin ve bu kötü bir şey değil, tam tersine seni koruyan bir filtre gibi çalışıyor 💫
Cevap
26Cevap
25 ten sonra kimsenin takıldığı tek kişi olarak kalmadığımı farkettim dkfk Sadece ben olmuyorum dört koldan çaba var sanki
Kullanmak için geliyorlar 25 ten sonra
İnsanlar git gide çok seçici oldu iki tarafın bir birine güveni azaldı acaba bu bana zarar verir mi düşüncesi ön planda
Öyle genel bir denge yoktur şans tamamen. Belki hepsinden çok daha iyisi denk gelicek.
30 dan sonra mi
Valla yaş ilerledikçe insanlar daha da kötüleşiyor.
Eee kral yaş ilerledikçe kimsenin beğenmedikleri kalıyor boyta 😂😂
Şahsen ben kimseye denk gelemeyecek şanssızlıktayım... Bu yüzeen çıkmıyor diyeceğim
E ahirete doğru koşarken partnerin de iyi çıkmasını bekleyemezsin
Kesinlikle lise ve 20 24 arası daha iyidi aşırı iyidi hatta şu an idare işte
25 ten sonra kullanmak için geliyorlar
25 den sonra pek kimse kalmıyor zaten çoğu evli ama 20 lerde herkes bekar hemen hemen
Maalesef oyuzdende duzgunu bulamıyorum
Gelsene bir şey sorcam bi
Tm
🥸👍
lisede tek beklentin ask oluyor yas aldikca karsindaki erkekten beklentilerin artiyor
Aynen de öyle oluyor erkeklerde de durum aynı bu arada
Evet buna katılıyorum bence de öyle
Artıkça daha beteri çıkıyor
Kötüleşmiyor ama tercih dışı kalıyoruz sadece..
Yok sen seçici olmaya başlıyorsun
Aynen ya lise zamanları superdi
Nerde buldugun önemli , nerde karşına çıktığı
Hangi şehirde yaşıyorsun
Sanayi
Komşuyuz o zaman ben de caminin yanında oturuyorum
Hayır sizin seçimleriniz değişiyor
Hayır değişmiyor 20 lerin başında seçiyoruz 30 Lara yakın elimidekilerle idare ediyoruz
20 yaşında şartlarınız belki çoğu insanla aynı ama 30 da çok flitreniz daha kapsamlı meslekler ayrışıyor yaşam şartları gibi gibi sizde buna göre seçim yapıyorsunuz başka şeylerde var ve seçimleriniz de bu sonucu veriyordur
30 da iyileri kapmış oluyorlar zaten nasıl secim yapicaksin okadar kötünün arasında düzgün olsaydı zaten 30 a kadar bekar kalmazdi
Ben öyle düşünmüyorum kendini geliştiren çabalayan erken evlenemez diye erken evlenemez gibi benim için öyle
Şöyle birsey var yaş geçtikçe bekar sayısıda dusuyor
Yaşadığınız yer çevreniz bu şekilde olabilir ben pek umutlu değilim ama tammen kader yaş değil bence
Yaşadığım yer sanayi bu arada erken evleniyorlar memur kesimide yaşlı
Evet şuanki kuşağın kariyer gibi bir hedefi yok erken evlilik çağına geri döndük ama benim için boş insan ile hayat kurmak daha kötü bir durum
Haklılar ama şu an okusanda kariyerde yapsan boş
Değil ne mezunusun?
Üniversite
Lisans
Nerede yaşıyorsun özel değilse
Dm den de yazabilirsin
O zaman bizlere şans ver
31 oldum valla yaşlandım
Neden öyle düşünüyorsun
Öyle çünkü
29
Seçici oluyoruz
Bende katılıyorum sana
Kala kala evde kaldık
Yani...
Evet öyle
Biraz sabret
Menopoza giricez ne Sabri o saaten sonrada gelmesin
Önünde çok seçeneğin yok sen bilirsin
bu saate kadar neredeydin
Defo arttıkça talep düşüyor
Ne dion lan tanımadan insani yargilama herkesi kendiniz gibi sanmayın
Kendin dedin talep yok diye
Bekar olmadığı için olabilirmiş hemen aklına bel altı geliyor yaş geçtikçe evlenen çok oluyor
Yoo bekâr çok insan vare. Geç kalmış kızı sorunlu görüyorlardir
Olum evden çıkmıyorum nasıl sorunlu olucam malmisiniz ayrıca bekar çok insan görmedim ben hep evli giriyorum popondan uydurma
Geçmişin kalabalıktır flört olarak
Evden çık biraz
Yok be öyle düşünme
Bilemem
Bu işler böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?