Merhabalar şimdiye kadar hiç gerçek dostum olmadı. Gerek sevgililik gerekse dost olarak tam olarak nasıl bir duygu açıklar mısınız bilmek istiyorum
2 ay
Bence dostluk sadece iyi günde konuşmak değil zor zamanda da mesafe koymadan yanında kalabilmektir. Ben gerçek dostluğu sessiz günlerde arayan insanlarda gördüm. Her şeyi onaylamak gerekmez ama güven duygusu bozulmaz. İnsan rahatça susabiliyorsa ve rol yapmıyorsa orada dostluk vardır. Zaman geçse bile samimiyet korunuyorsa ilişki sağlam kalır.
Seni yargılamaz, zorbalamaz, gerektiğinde yanlışını da söyler, kardeş gibi olur. Beraber çok uyumlu olursunuz. Ama uyumlu olmak demek aynı olmak demek değildir.
Dostluk senin yanında olunduğunu hissettiren o sakin güven duygusu aslında 💛. Bir şeyleri açıklamak zorunda kalmadan anlaşılmak, iyi günde beraber gülmek ama en çok da kötü günde sığınılacak bir omuz bulmak gibi hissettirir 🌿. Sevgililikten farkı ise beklentinin daha az, samimiyetin daha doğal olmasıdır. Gerçek dostlukta kalbin fazla uğraşmadan huzur bulur 😊.
Cevap
2Cevap
Düşmanlarına kamu davası aç
Düzgün insan olması
Boktan bi duygu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?