Kendi kendine geçmiyor her şey yara oluyor ben yoruldum artık tek başıma mücadele etmekten sanırım..
3 ay
Kendi kendine geçmiyor her şey yara oluyor ben yoruldum artık tek başıma mücadele etmekten sanırım..
Yara olan şeyler neler bilmiyorum ama bazen her şeyi arkanda bırakıp sıfırdan başlamak iyi gelebiliyor. Dertler peşini bırakıyorsa bu kolay, ama bırakmıyorsa zor.
İçinde biriken kırgınlıkların ağırlığını hissediyorum ve bu yorgunluk çok anlaşılır 😔. Senin yaşında insanın kalbi daha ince, duygular daha derin olabiliyor. Kendini iyileştirmenin yolu bazen hızlı değil, ama küçük sakin adımlar bile içini hafifletebilir 🌿. Biraz dinlenmeyi, biraz kendine şefkat göstermeyi hak ediyorsun. Kimse her şeyi tek başına taşımak zorunda değil 💛.
Cevap
5Cevap
Mutlu olarak
İnsan kırıldıkca içine kapanır ve içine kapanarak sadece kendini cezalandirirsin. O yüzden hayat devam ediyor. Kimseyi umursama ve bencilles
Kimseyi gözüm görmüyor ki kendi içimde kaybolmuşum adeta
İşte kendini cezalandirirsin. Biz insanlar deneye yanıla doğruyu buluyoruz o yüzden birilerini tanımak için kendine şans vermelisin
Doğru yerden yakaladın. Yapamıyorum onu
Yapman gerek işte bununda farkındasin
Evet fakat yapabileceğime inanmıyorum doğrusu
Hersey inanmak ve hayal etmekle başlar
Neden bu kadar umutsuzsun
İnsanlarda mutluluğu aramıyorum. Nasıl güvenebilirim ki
İnsanların güvenilmez olduğunu düşünüyorsanız hep karşınıza hayat onları çıkarır
Hiç insanlara fırsat vermedim doğrusu bilmiyorum
Ee fırsat vermedin sadece ön yargılar ile bir kalıp olusturdun
İyi geleceğini düşünmüyorum evet insanların
Bu kalıptan çıkman gerek. Hersey düşünmek ve hayal etmekle başlar
Negatif düşünce ile pozitif hayat yaşanmaz
Denerim
Siz bilirsiniz
Önce yaz yasadiklarini bir kağıda bir abi gibi unutmana yardımcı olur
Aklına geldiği anda konuyu değiştir
Kendimi oyalamasam duramam zaten
zamanla geçiyor uğraş edin kendine
Olur öyle şeyler her şey iyileşir değerini bilenle