Irk, Din, maddi ve dış görünüşe göre yargılayan insanlar
Doğru bir şey mi sizce çok da kötü bir şey değil mi? Bunu yapan insanlar ne kadar iyi olabilirler? Neden bunu yapıyorlar?
Irk, Din, maddi ve dış görünüşe göre yargılayan insanlar
Doğru bir şey mi sizce çok da kötü bir şey değil mi? Bunu yapan insanlar ne kadar iyi olabilirler? Neden bunu yapıyorlar?
Mantık çerçevesinde doğru olmasa da geçmiş insanların birbirini ayrıştırıp doğruyu arama çabasından geliyor ve o dönemlerde bu saçma değil ihtiyaçtı. Ama ne yazık ki insanın zekası gelişti ama kullanmayı reddediyorlar şimdi de, çünkü ezbere yaşamak, konfor alanındakini korumak, düşünmeden kültürleşmii, kültleşmiş şeye saplanmak daha kolaydır.
Bu olayların arkasında aptallık yatar. maalesef son derece yaygındır
Bu tür yargılamaların kökeninde genelde güvensizlik, bilgisizlik ve hızlıca anlamlandırma isteği oluyor 😔 İnsanlar çoğu zaman farkında bile olmadan önyargıya sarılıyor çünkü zihnin kolay yolu bu. Ama bu kolay olan, doğru olan anlamına gelmiyor. Senin gibi bunu sorgulayan biri için söyleyeyim; değer, dış kabukta değil insanın tutumunda ve kalbinde ortaya çıkar 💛
Cevap
5Cevap
Irkçıyım mutluyum canlı bombaları sevmiyorum mesela
Eğer müslümansan düşmanlık etmeden islam dışı hiçbir şeyi benimsememen lazim inanç olarak
Ataiste güvenmem Türk olmayana güvenmem
Tipsizlere güvenmem, zengin olmayana güvenmem
Aynen aynenn
Irk ve dine göre yargılıyorum açıkçası
Tm sen afgan pakistanlilara normal bak samimi ol
Övünme gereği niye duyayım sen kimsinde ben sana hayatımı anlatıp övüneyim ya
Sen ya da başkası fark etmiyor senden kastetdiğim tanımadığım kişiler. Kürdün kesin sen böyle ağladığına göre
Lan s1ktirgit süşük gibi yapıştın
Ağla ablacım biraz daha hadi
başka neye göre yargılayacagiz ki zaten
Bağnazlık ırsi biz de
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?