Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bana göre gerçekten saygı uyandıran kişi, kendi değerini bilen insandır. Sürekli fırsat kovalamak bazen insanı değersizleştirebilir. Ama insan kendi duruşunu koruyup değer görmeyi bekliyorsa, bu biraz da öz saygı göstergesidir. Doğru insanlar zaten o değeri görür
22 Yorumla- 3 ay
Evet, öz saygı diyoruz buna. Gerçekten kendi değerini bilen kişi ortamlarda kendini küçük düşürücü sözler söylemez hamle yaparım kaçırmam vb şeyler bazılarına yaranmak adına. Asıl güçlü duruş kendini bilmek ardından değer görmeyi beklemek daha saygılı bir karakter göstergesi. Sana katılıyorum 💓👍😌
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 580 cevap paylaştı.
3 ayDeğer bekleyen o değeri gerçekten hak ediyor mu buna odaklanıp harekete geçmeli. Bazen fırsat sandığımız konudan derin üzüntüyle ayrılabiliyoruz. Duyguları hassas insanlar fırtınada alaboraya kapılabiliyor. Elbette fırtınaya karşı mücadele etmeli hemen pes etmemeli. Bir insanı bencillik ve kibir ele geçirmişse ayrıca orada fırsattan söz edemeyiz. Tehlikeyi savuşturmak ve kendine çekmek bunları da düşünmeli.
Saygı konusuna gelirsem adım atmadan hayatı yakalayamaz insan kazanırsa mutlu olur. Eğer kaybederse de olgunlaşıp tecrübe kazanmış olur. Bu yüzden saygıyı hak eder.
Görsel ilgi uyandırıcı kızıl güneşin vedasını özlemişiz. 👌
14 Yorumla- 3 ay
Bence zamanında emek veren taraf değer görmeyi hak eder. Düşüncem bu yönde. İkinci tarafın daha saygın olduğunu düşünüyorum. Öte yandan yazdığın yoruma katılıyorum fırtınada çözümcül olmak gerekir.
Kızılı gün batımını beğenmeyene sevindim çok severim ben de görmüşken objektife taşıdım. 🌅🕵 - 3 ay
O verilen emekleri heba edenleri ipe dizsek herhalde Türkiye yüzölçümünü aşardı. 😁 Şöyle bir düşünüyorum da emeksiz ne oluyor ki kek yapmak için bile malzeme alıp zamanını harcarsın. Uğraşın en güzel yanı o konuya dair inanış, adanmışlık hissi duygusal konular böyledir. Emek veren insana kazık atanların da er geç vicdanının sesine yakalacağına inanmışımdır. Oyunun başlangıcı değil sonu önemlidir insan ilişkilerinde finali görene ödül verilir başlatana değil.
Bir tepe, deniz kıyısı, manzarada bulunsam böyle bir görsele şahit olsam eşsiz bir şarkıyla kutlardım. Doğanın kanunları kusursuz hiç şaşmıyor. ✅ - 3 ay
inşallah romantik bir doğa gün batımını izle derim 🌅
- 3 ay
✅✅
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
3 ayBeklenilen şey hayatta yorar insanı bence o değeri kendinde hissetmen daha değerlidir. Başkalarından medet umarak bir şeyler beklenti içine girmek hep işlerinde bir şeyler beklerken ikerlemeni engeller. Fırsatları yeri geldiğinde kovalamak gerekir. Savaşmayı bilmeyen hayatta zorluğu anlamaz ve isyan etmeye çabuk başlar. Fırsat kovalarken ne olursa olsun kendine asla saygini yitirme ve değerini bile felsefesi ile yürü yani. Hayat o kadar uzun değil ancak kısa olacak kadar söylenti değildir. Aklen idrak meselesidir bunlar bil, gör, öğren ve yaşa.
12 Yorumla- 3 ay
Güzel ✨
- 3 ay
Teşekkürler efendim.
Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bence iki şey değil de dengeli kalmayı tercih eder. Çünkü bilinçli ve beklentisiz kalmayı daha ön plandadır. Böylece farklı bakış açısı değeriyle daha yüksek anlamlı kılar. Evren beklemediği güzellikler ve değerli uyanışlar daha saygı gösterir. 🌸✨
13 Yorumla- 3 ay
şu an benim bakış açım buna benzer bir çizgide. Ve kesinlikle öyle katılıyorum. 💓👍✨
- 3 ay
💓✨🎈😎
Yapay Zeka Cevapladı
Bence en çok saygı uyandıran, fırsat kovalamadan ama kendi değerini de sessizce ortaya koyan insan olur 😌✨. Ne edilgen ne de saldırgan… Kendini bilen biri her ortamda doğal bir çekim yaratır. Değer görmeyi beklemek yerine, değeri zaten hissettiren insanlar daha güçlü görünür. DM’e çağırmam ama sohbet etmek istersen profilim orada 💛🌅
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı. Bence değer görmeyi bekleyen daha çok saygı uyandırır. Çünkü her kapıyı zorlamak değil, kendini ucuza düşürmemek de bir duruştur. Fırsat kollamak bazen kazandırır ama insanın ağırlığını en çok, neyin peşinden gitmediği belli eder.
12 Yorumla- 3 ay
Evet, ben de onu düşündüm güzel. 🥳✨
- Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
3 ayKendi olan, kendince bişeyleri başarmak isteyen ve karakteri kendine has olan, hayatına odaklı ve değerlerine sahip çıkan insanlar benim için saygınlığı hak ediyordur.
11 Yorumla- 3 ay
Evet öyle fırsat kovalarım gibisinden demekle olmuyor o işler katılıyorum kendi değerlerine sahip çıkan saygıyı hak eder. ✨ Bazen gözlemlerken hem cinslerin yorumlarına denk geliyorum. Hayret ediyorum. Sjsj
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
3 ayGünümüzde fırsat kollayanlar değer görüyor maalesef ama asıl gerçek sabırla ve azimle değer görmeyi bekleyenlerdir
11 Yorumla- 3 ay
Çok doğru katılıyorum ✨💟
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. İkisi de ezilir kovalayan yorulur , bekleyen boş boş bekler. Umursamayıp hayatına bakacaksın
11 Yorumla- 3 ay
Doğru. Bence de öyle olmalı. Her şey kararında güzel. 😎
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u 3 ayDeğer görmeyi beklemem. fırsat da kollamam.
13 Yorumla- 3 ay
Değer verdiğin insandan ilâ ki değer görmek istersin şimdi inkar etme sjsj her insan ister ikinciyi istemem ben de kardeşim 😀
- 3 ay
valla beklemeyi yıllar oldu :D
- 3 ay
Oluruna bırakmak doğrusu sjsj
- Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı.
3 ayDeğer görmeyi beklemek ve bunu göstermek daha kıymetli olur
13 Yorumla- 3 ay
Evet. Sağlam duruş bu pusuda beklemiyor en azından. ✨
- 3 ay
Kesinlikle öyle 👍
- 3 ay
Evet tatlım 💁✨
- Kişilik & Karakter konusunda 345 cevap paylaştı.
3 ayBence saygı uyandıran şey sadece fırsat kovalamak ya da beklemek değil, insanın kendine verdiği değeri nasıl koruduğudur. Fırsat kovalayan insanlar hayatı yakalamaya çalışır, cesaretleri vardır, risk alırlar. Ama bazen bu koşu, insanı kendi değerini unutacak kadar aceleci yapabilir. Değer görmeyi bekleyen insanlar ise kendilerine bir sınır koyar. “Benim de bir ağırlığım var” derler. Fakat bazen de fazla beklemek, hayatın kapıları çalarken sessiz kalmak anlamına gelebilir.
13 Yorumla- 3 ay
Şu son yazdığın cümleye imzamı atarım her şey dozunda güzel sesizlikte. Değerini bilip verdiği kadar beklemek en sağlısıklısı. 👌✨
- 3 ay
Teşekkür ederim:)
- 3 ay
Rica ediyorum ✨🎈
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
3 ayFırsat kovalayan şahıs, kapitalizmin özene bezene yetiştirip gururla sunduğu bir birey modelidir, ona ne kadar saygı duyulursa artık... ama diğer yandan değer göremeyi bekleyen kişi, kendini matematikte ki meşhur 'x' zannetmesi ile eşdeğerdir ve değer göremeyi beklemek her ne kadar egosal bir beklenti olsa da, fırsat kovalayana nazaren saygı duyulası bir bireydir.!
112 Yorumla- 3 ay
Değer verip değer görmeyi beklemek egosal değil😌 çünkü tek taraflı bir değer beklentisi içine girerse egosal olur bu 🕵 fırsat kovalayan kişiler kurnaz ve sinsice saygı uyandırmıyor ben de 💁
- 3 ay
Bende*
- 3 ay
Herkesin bir egosu var, ancak kendini merkeze koyup, başkalarından sürekli ilgi bekleyen kişiler, egolu/egoist olarak kabul görür.!
- 3 ay
Çünkü egomuz, olmazsa olmaz.!
- 3 ay
Şunu da ifade etmek istiyorum ☺
değer beklemek, temel bir insani ihtiyaç takdir, onaylanma olabileceği gibi, sürekli övgü ve ilgi talebi sağlıksız bir ego belirtisi, narsisizm olabilir. - 3 ay
Ben ilgi de verir ilgi de beklerim bu çok insanı kendini merkeze koymak bambaşka bir şey.. ancak ben öyle olmadığım için problem yok. 😌✨
- 3 ay
İnsani *
- 3 ay
Sağlıklı bir egoya sahipsin ☺👍🏼
- 3 ay
Değer beklemek, temel bir insani ihtiyaç takdir, onaylanmadır
- 3 ay
Sürekli övgü ve ilgi talebi sağlıksız bir ego belirtisi, narsisizm olabilir.
- 3 ay
Evet katılıyorum. Allahtan öyle değiliz 🙂
- 3 ay
Teşekkürler ☺💐
şükürler olsun ki sen ve senin gibi sağlıklı düşünen insanlar var halen, Rabbim sayılarınızı artırsın ☺🤲🏼
- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
u 3 ayKendin olmak ve kendi değerini bilmek daha çok saygı uyandırır. Kimseden bir değer görmeyi beklemem. Onun değerleriyle benim değerlerim ters düşebilir. Birinin bana değer vermesi ya da vermemesi benim değerimi azaltıp eksiltmez. Sadece o kişinin bendeki yerinde belirli olabilir.
15 Yorumla- 3 ay
Evet zaten önemli olan kendi değerini bilmek insanlar bizim değerimizi belirlemez çünkü onların vermiş olduğu değer ölçüsünde değer kazanmıyoruz. Değerli olan zaten on metre öteden anlaşılır. Ancak değer verip değer görmek de olması gerekendir bazen. ✨🕵
- 3 ay
Değer verip değer görmek elbette ki çok insani duygu ve ihtiyaçlar. Onda da denge önemli. Çünkü kime ederinden fazla değer verirsen, o kişiyi kaybedersin.
- 3 ay
Çok doğru alma verme dengesi önemli. Çok suladığın çiçek ölmeye mahkum kararında her şey güzel ve değerli ✨👌
- 3 ay
Kesinlikle..
- 3 ay
Evet ✅
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
3 ayDeğer görmeyi bekleyen daha çok saygı uyandırır. Fırsatçı ve sinsi kişileri sevmiyorum hiç..
13 Yorumla- 3 ay
Tabi ki en azından duruşu var. Bana da öyle geliyor sinsiler ve kendini ele veriyor zaten sjsj
- 3 ay
Aynen öyle :)
- 3 ay
Ne gerek var yani kendi değerini azaltmaya pusuda bekleyen sırtlan gibi. Çok vasıfsızca bazısı. Sjsj😌
Değer görmeyi bekleyen insan bence daha çok saygı uyandırır.
13 Yorumla- 3 ay
Evet kesinlikle o duruş bambaşka aura kokar. En azından ben hamleyi kaçırmam vs vs demez. 👍✨
- 3 ay
Evet 👌✨🙂
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. - 3 ay
Anlamak isteyen anlar TDK değilim tek tek açılayayım kardeş 🤣
- 3 ay
Açıklayayım*
3 ayDeğer görmeyi bekleyenler her zaman daha iyidir Çünkü onlar değerin kıymetini bilir
10 YorumlaHer ne olursa olsun çabalayan insana saygı duyarım ( iyi şeyler için çabalayan kişiler ) için diyorum
16 Yorumla- 3 ay
Evet, fırsat kollamak kurnazca hamle yapmak pesinde olana saygı duyulmaz. Yoksa kararında emek çaba başka şeyler ve daha saygılı. ✨😌👌
- 3 ay
Teşekkür ederim ben de size katılıyorum. ❤✨
- 3 ay
🌸🌸❤❤❤🧚♀️
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
u 3 aySaygı beklediğim yere, saygıyla yaklaşırım. Fırsat kovalayıp saygılı bireyler olmak daha makul bence
11 Yorumla- 3 ay
Bence saygın olan zaten bunu gösteriyor hal ve hareketleriyle bir hamleye gerek duymadan. ✨
3 ayİnsanlık hallerine saygım sonsuz ama başka hikayeleri içselleştirmemem. Her yerde hiçbir şeylik ise uyanıklık sebebi bence.
11 Yorumla- 3 ay
Aynen öyle ✨
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
3 ayKimse durduk yere altın tepside fırsat sunmaz
11 Yorumla- 3 ay
Doğru ☑
Kişilik & Karakter konusunda 587 cevap paylaştı. Fırsat kovalamak iyi bir şey değil gibi kurnaz uyanık gibi :))
11 Yorumla- 3 ay
Ben de öyle düşünüyorum doğru ✨👌
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
3 ayDeğer görmeyi bekleyen kadın. Fırsat uyandıran erkek.
12 Yorumla- 3 ay
Bu da güzel ✨🕵
- 3 ay
Eyvallah.
Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Karşılıklı saygı her zaman gözümde daha değerlidir
11 Yorumla- 3 ay
Bu çok doğru aynen öyle ✨
- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
3 ayKendine değer veren özgüveni yerinde ve merhamet duygusu olan insan saygı uyandırır
13 Yorumla- 3 ay
Katılıyorum çok doğru özellikle ✨merhamet duygusuna çok önem veriyorum. Zalim olmadım hiçbir zaman. 😌👌
- 3 ay
Merhamet etmeyen insan bence tehlikelidir
- 3 ay
Doğru diyorsun düşmanına dahi yeri geldiğinde merhamet edersin. Yani o bambaşka bir şey gerçekten. ✨👌
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Değer görmeyi beklemektense değerini bilmeyenlerden uzaklaşan daha makul gibi 😂
118 Yorumla- 3 ay
Hahah sesli güldüm farklı yorumlar okuyorum burada 😀
- 3 ay
Problem yaşarsan problemi yok et gibi oldu 😂😄😄
- 3 ay
Relaxım zaten 😀
- 3 ay
Elem tere fiş kem gözlere şiş 🤣
m 3 ayŞu sahne canlandı gözümde 😂 youtube.com/shorts/7phiPLnkRhU?si=2Gsk_Q808Vd7ayS1
- 3 ay
Bu hangi film hahahah 😂😂😂
- 3 ay
Bir türlü nasip olmadı onu izlemek izledin mi hiç 😀
- 3 ay
Biliyorum bir ara denk gelmiştim 2 . Bölümde bıraktım sfff
- 3 ay
Ya bir tuhaf ya travesti gibi Allah affetsin 🤣
- 3 ay
Erkek yani hahah
- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
3 ayBende saygı uyandıran insanın kadere iman etmesidir. Bunu bilen insan benden değer görür
14 Yorumla- 3 ay
Farklı bir bakış açısı ✨🙂
- 3 ay
Teşekkür ederim ☺️
- 3 ay
Rica ederim, bunu da duymak güzel ✨🥳
- 3 ay
☺️☺️☺️
3 ayfırsat kovalarken farkedilmek ama zamanı geldiginde istedigini almak :)
11 Yorumla- 3 ay
farklı bir düşünce sjsjdh
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
3 ayDeğer görmeyi beklemek çok daha fazla saygı uyandırır.
13 Yorumla- 3 ay
Evet hiç şaşmaz bu. Bir dik duruş her şeydir. 👌✨😎
- 3 ay
Kesinlikle öyle. 👍🏻
- 3 ay
Evet, olması gereken hatta 🕵🙂
Değer görmek sana bir tepsi güllaç yapıp getirsem hayır demezsin yani
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 530 cevap paylaştı. Armut pişip önüne düşenlerden değiliz. Hak etmek için harekete geçmek gerekir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
3 ayHerkesler kendi işine baksın kardeşim :D:D
12 Yorumla- 3 ay
😄
- 3 ay
Acaba o an ne düşünüyordum da boyle bir yorum yaptım ahauhauhau
Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Fırsatçı değilim, diğerini seçeyim..
11 Yorumla- 3 ay
İyi ✨👌
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Değer görmeyi bekleyenler
11 Yorumla- 3 ay
Elbette 😌
Beklenti içinde olmak her zaman üzer, üzmüştür.
11 Yorumla- 3 ay
Evet çok doğru katılıyorum. ✨👌
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karekterli olanlar tabi
15 Yorumla- 3 ay
Evet ✅✨
- 3 ay
😄 eic mi demek istedin galiba 🕵
- 3 ay
benim de arada klavye hatası oluyor.
- Kişilik & Karakter konusunda 406 cevap paylaştı.
3 ayDeğer görmek ama beklemem
11 Yorumla- 3 ay
Bence de değer görmek ✨
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
3 ayBende ikisi de yok free takılıyorum hojamm dmdkdk
11 Yorumla- 3 ay
En güzeli 👌💁
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. İkisi de saygı uyandırır
13 Yorumla- 3 ay
Yok be ikinci bence sffg
- 3 ay
Katılın bana sjsj
3 ayKendi işine bakan insan saygı uyandırır bence
11 Yorumla- 3 ay
Evet ✨
Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Değer görmeyi bekleyenler
11 Yorumla- 3 ay
Tabi ki aklın yolu bir. ✨😎
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. İkiside birbirinden boh ula
11 Yorumla- 3 ay
Bence ikinci sd
Kişilik & Karakter konusunda 585 cevap paylaştı. Hayat uğraş gerektirir.
18 Yorumla- 3 ay
Elbette orası öyle ancak bazı konularda fırsat kovalamak saygınlık değil.
- 3 ay
İş ve kariyer konularında sana katılıyorum ama diğer konularda fırsat kovalayan sinsice pusuda bekleyen taraf bana saygı vermiyor.
- 3 ay
En azından değerini görsün de istersin.
- 3 ay
Durduk yere de çok saçma ama sjsj
Kişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı. Hiç bir amacı olmaması çok daha iyi
13 Yorumla- 3 ay
Hmm ilginç.
- 3 ay
Yok o bakış açısı da güzel haha
Kişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. Yerinde fırsat kovalayan iyidir
18 Yorumla- 3 ay
Bence değerini ortaya bırakmak daha güçlü ✨😌
- 3 ay
En iyisi 😀Nedense fırsat kovalayan tipler gözüme basit gelmiştir hep sjdj
- 3 ay
Düşünsene biri ben hamleyi kaçırmam vs diyorsa bir erkeğe bu çekici mi 🧐bence değil💁
- 3 ay
Daha neler göreceğiz acaba 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
3 ayDeğer görmeyi
11 Yorumla- 3 ay
Evet ✨👌
Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Değer görmek cnm🌸
112 Yorumla- 3 ay
Evet en mükemmel duruş bu. 👍😌✨İkinci seçenek sinsice geliyor biraz fırsat kollayanlar vs
- 3 ay
Evet hak edenlerin özellikle. 💓✨
- 3 ay
Nasılsın sinemciğim tatlişkom 🙂
- 3 ay
Çok geçmiş olsun bıtanem. Bu aralar mevsim geçişleri yaşanıyor dikkat, kendine gelmene sevindim 🙂inşallah en kısa sürede atlatırsın bol dinlenme bitki çaylarıyla💓. Ben de iş güç şeker bugün tatil günümüz dinlemiyorum öyle 🙂
- 3 ay
Bebeğim çok geçmiş olsun gripte öyle oluyor yayılıyor okullarda hastanelerde de maalesef. Sigarayı bence azalt günden güne eşik yöntemi bu. Belki zamanla azalır o alışkanlık. 🕵♀️teşekkürler tatlım sen de çok iyi ol 😇❤
- 3 ay
Dua ederim sana benim de migren ağrısı oluyor arada bi böyle anlıyorum seni 🙂❤🌸
3 ayGün batımı izlemek her zaman güzeldü
13 Yorumla- 3 ay
Ben de çok seviyorum gün batımını 😎20.14 te yakaladım çekmek istedim. 🌅
- 3 ay
Güzel olmuş canım beyendim
- 3 ay
Ben de sevdim güzel oldu romantik duruyor. 🙂✨
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
3 ayFırsatçıyım biraz
15 Yorumla- 3 ay
Hahah kimisi de öyledir 🕵
- 3 ay
Herkese saygım var tabikide ama değer görmeyi beklemek aşırı vakit kaybı geliyor bana. Bazen harekete geçip kovalamak lazım
- 3 ay
Hayır bunun da bir nizamı var benim söylemek istediğim şey başka hani oluyor ya ben hamleyi yaparım kaçırmam sinsice yaklaşanlar. Bu tamamen ucuzluk bence hani böyle söylemek birine ortamlarda şahsi düşüncem 🕵
- 3 ay
Kaçırmam diyenler *
- 3 ay
Ben olaya bir erkek olarak baktım kendi özelimde gerçekten sağlam bir karakter gördüğümde ve kendime doğru bir ışık hissettiğimde birşeyler oluşması için çabalamak gerektiğine inanıyorum. Hani herkesin hayatında bir fırsat olur ya ömründe bazıları kaçırır tüh be derler bazılarıda gerçekleştirir bu her konuda olabilir aşk para sağlık
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bilmiyorum
11 Yorumla- 3 ay
Olabilir 😌
3 ayFırsat kovalayanlar
11 Yorumla- 3 ay
Bence ikinci 💁
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem