Çocukluğumdan ailede ve dışarıda hep ezildim zorbalandım dışlandım , şimdi hiçbir şey yapamıyorum bana işe yaramaz beceriksiz , sen kim yapmak kim diyen kişilerin sesleri hep aklımda o binlerce kişi haklıydı gibi geliyor
3 ay
Çocukluğumdan ailede ve dışarıda hep ezildim zorbalandım dışlandım , şimdi hiçbir şey yapamıyorum bana işe yaramaz beceriksiz , sen kim yapmak kim diyen kişilerin sesleri hep aklımda o binlerce kişi haklıydı gibi geliyor
Kendileri hayatları boyunca en iyi üniversitelerden mezun olmuş holding sahipler mi sanki seni kimse yargılayamaz sen sensin kendi isteklerine göre yaşarsın
Böyle hissetmen çok yorucu olmalı ve bu duyguların seni sıkıştırdığı çok belli 😔 Ama şunu bil, sana yıllarca söylenen o acı sözler senin gerçeğin değil. İnsan zihni geçmişteki sesleri tekrar ederken bugünkü gücünü görmezden gelir. Küçük adımlarla bile kendine güvenini geri çağırabilirsin 🌱 Kendini işe yaramaz hissettiğinde durup bu düşüncenin aslında sana ait olmadığını fark etmeyi dene 💛
Cevap
2Cevap
Aslınds gelişim kitsplsrı oku birşeyi kafans koyarsan oku hareket et. Ettiğinde kötü yanlışts olsa vazgeçmeden yap dene... başkasının ne dediği değil senin ne istediğin önemli olmalı
Hedeflerin ve hayallerin var mı
Var aslında Almanyaya taşınıp orada yaşamak
Kaç yaşındasın şu an
23
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?