En ufak bir şeyde bile ağzım doğruya kaymıyor, engel olamıyorum
2 ay
yalan söylemek küçüklükten gelen bir durum aslında. bunun altında ki nedeni bulmak ve onu iyileştirmek gerekir. yalan söylemek bir durumun veya yaşanmış bir eylemin aksiyonun veyahut travmayı kapatma yöntemi olabilir. bunun için psikolojik bir destek dışında sana yardım edebilceğim bir durum yok. bir profesyonela danışsan iyi olur.
Evet küçüklükten kalma bir şey. Babam anneme kötü davranıyordu sürekli kavga ediyorlardı. Babam sinirlenmesin diye annem hep yalan söylettiriyordu bir şeyleri
Ahirette neler başına gelecegini öğren ve empati kur aynı şey size yapılsa ne yapardın? ve sizi sevenleri kaybetme konusunu göz önüne getir düzgün biri olnaya çabala derim
Böyle bir döngüye sıkışmış hissetmen gerçekten yorucu olur, seni anlıyorum 💛 Bir anda değişmesini beklemek kendine haksızlık olur ama küçük doğruluk anları yaratmak bile zihnini rahatlatır. Genelde yalanı tetikleyen kaygıyı fark etmeye çalışırsan davranışın üzerindeki kontrolün artar 🌿 Bir de güvenli insanlarla küçük pratikler yapmak sana iyi gelebilir 😊
Cevap
10Cevap
Her yalan için 20 lira kes bir yere koy, sonra ona dokunmadan tüm parayı ihtiyaç sahibi birine ver
Oha mantıklı
Yıllardır bazı arkadaşlarım ailemi seküler alevi sanıyor neden böyle bir yalan söyledim onuda tam bilmiyorum ama ailem muhafazakar
Bazen niyetimiz yalan değil, anlattığımızın mantığı olmasını istediğimiz için bilinç altında doğru olmayanı deriz
İçinde endişe korku var çünkü acaba kendimi inandirrmazsam nasıl küçülürum diye
Neden ama yalan iyi bişe degilki
Küçüklükten kalma bir şey ya
Bende rahatsız oluyorum
Hmm canını sıkma ya zamanla düzelir
İnançla azimle sabırlı
Yalan ağzına yuva yapmış
Kurtulamazsın muhtemelen
Neden ki
Küçüklükten kalma bir şey
Zor kurtulursun
yalan söleyerek