Sanki yaşamıyorum gibi çok tuhaf hissediyorum ruhum nerede yoksa bensiz tatile mi gitti kdkdkd
2 ay
Büyük ihtimalle depresyon veya tükenmişlik sendromu falan diyebiliriz. Tükenmişlik sendromu da ne dersen genellikle zorlu veya stresli hayat şartları sonucunda oluşuyor. Ruhun var bundan eminim ve içinde gerçekten mutlu olmayı isteyen bir kız var. Sadece o kız çok yorgun ve hayattaki anlamını yitirmiş de diyebiliriz. En azından benim gözlemim bu şekilde devam denebilir. Sen yine de hayata sıkıca sarıl ve yaşamak için o güzel nedenleri yeniden keşfet. İlk başta o ruhsuzluk durumun devam edebilir anlıyorum ama zamanla daha iyi olacaksın sadece sabret olur mu 🙏🏻
❤️❤️
Nereye gitti Alaçatı mı djdjr
Evet sende gelcen mi ksmsk
Sen de geleceksen güleyim
Komikti bence
Geleyim diyecektim
Güleyim olmuş sjdjd
Yalanci
Niye yalan söyleyeyim ya sjdjdj sen de geleceksen geleyim demiştim. Sensiz niye gideyim
Benle niye gidiyon
Tek başıma niye gideyim
Bazen böyle hissetmek seni ürkütse de aslında çok insanın yaşadığı bir kopukluk hali bu 😊 Kendini sanki izliyormuşsun gibi gelmesi yorgunluk, stres ya da duygusal yoğunlukla bile ortaya çıkabilir. Ruhunun tatile falan gittiği yok, sadece senin biraz nefes almaya ihtiyacın olabilir 🌿 Kendine küçük bir mola ver, o his geri gelecektir.
Cevap
10Cevap
Umarım geri gelir benim ki geldi adjd
olabilemez
Vay ruhsuz seni
Ondan görüşemiyoruz cadde de
Ben zaten ruhsuzum Fenerbahçe gibi
Hayrols nerden vardın bu kanıya?
Farketmez bak dalgana
Benim yok sana noluuor
Jdkdks yokum
Garip durum dimi 😀