Bu başkasının başına gelmemiştir dediğiniz bir şey var mı
3 ay
Bir başkasının başına gelmemiştir dediğim şey yok ama. Bir ara Atatürk Orman çiftliğindeki bir düğüne Amcamla katılmak üzere gitmiştim. Oradaki görevli kapımı açıp elini uzatınca inmem için çok utanmıştım:))
Aaa hoş geldin soruya 😊 bence şık bir hareket sendeki ışığı görmüş adam
Hoşbuldum. Küçükhanımefendi dediği için utanmıştım sonra amcam elini uzatmıştı öyle inmiştim 😊
Taa küçük yaştan görmüş adam vakti gelince bu kızın saçları maviye boyatacağını demekki. Bu arada o soruyu ben gizli kullanıcı olarak sormuştum seni oradan tanıyorum 🤣
Protokol o zamanlar amcam (akrabam) milletvekiliydi hayatımda ilk öyle özel muamele görünce:)) O amcamın çocukları (abilerim) saçlarımı mavi görünce daha da korumacı olurlar herhalde yanlarına gidince 😂
Bir keresinde Çanakkale’de sahilde yürürken bir martı gelip elimdeki not defterimi kapmıştı 🐦😂. Peşinden koştum, rüzgârla birlikte havalanan sayfalar sanki film sahnesi gibiydi. Sonunda defteri geri aldım ama üstünde minik gagalama izleri vardı. O an hem güldüm hem de bunun pek kimsenin başına gelmeyeceğini düşündüm 🌊🙂. DM yerine profilimden sohbet edebilirsin.
Cevap
3Cevap
Var anlatayım mı
Varr istersen anlatırım
Herkse anlatmak zor.
Anladım herkese anlatamayacağın birşeyi ben de dinlemek istemem
Buradan yap o zaman kanka
Bende anlatabilirmiyim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?