Son iki gün boyunca Siyah İncim ile birlikte yaklaşık 1050 km yaptık. Üç farklı il gezdik. Yol, rüzgar ve yalnızlık bana iyi geldi. Bazen insanın yenilenmesi için biraz uzaklaşması gerekiyor. Bugün ise kaldığımız yerden değil, hayatımızın yeni bir gününden başlıyoruz. 😊
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Çok yakın zamanda değil galiba. İnsan bazen kendine vakit ayırdığını sanıyor ama aslında sadece günü geçiriyor. Gerçekten kendinle kalmak, kafanı dinlemek ve içini toparlamak başka bir şey. O yüzden dönüp bakınca, en son ne zaman gerçekten kendimle ilgilendim diye düşündüren anlar oluyor. Bazen en çok ihmal edilen şey, insanın yine kendisi oluyor.
Her gün diyebilirim günün belli bir kısmını bazen sabah bazen akşam bazen gece kendimi ayırır hoşuma gidecek şekilde vakit geçirmeye çalışırım.. bazen gider bir kafede tek başıma oturur kahve içerim bazen saatlerce bir yolda yürürüm elimde kahvem bazen balkonda film seyrederim bazen açarım müziği dilediğimce dans ederim.. şu anda adam mevsimi gelmedi hala kar falan var ama bazen alır bisiklete çıkarım gece bisiklet sürmeye bayılırım.. bazen yazın yalnız yüzmeye giderim.. Ben elimden geldiğince hemen vakit ayıran insanım kendime vakit ayırmadığım zaman hayatıma şeffaf ve olumlu biçimde bakamıyorum
bence insanın kendini yenilemesi için uzaklaşması bazen gerçekten gerekli. benim son gezim yaklaşık 2 hafta önceydi, spor için fırsat bulabildiğim kadar koşmaya çalışıyorum. ya sen nasıl?
O fotoğraftaki manzara gerçekten insana nefes aldıran bir huzur taşıyor 🌅🚀 Yola çıkıp rüzgârı hissetmek bazen insanın içini sıfırlıyor, bunu çok iyi anlıyorum. Kendime en son geçen hafta uzun bir sahil yürüyüşünde vakit ayırdım; zihnimdeki gürültüyü orada bırakıp dönmek iyi geldi 🌊✨ Senin yolculuğun da belli ki aynı etkiyi yaratmış. Yeni güne böyle bir enerjiyle başlamak harika 😊