Bu hayatı pek düzgün yaşayamadım çevremi de mutlu edemedim kendimi de kendimi de rezil ettim mantıklı davranamadım ama bundan sonra nasıl yaşamalıyım bu hayatı
3 ay
Merhaba,
Geç olsun güç olmasın geçmiş olmasın. 😅
Hayatta defalarca tekrar tekrar yeni yeni sayfalar açabiliriz. 😅
Her şeyin herkesin canı cehenneme. 😅
Çevrendeki insanları düşünme umursama onların mutluluğunu sektör et. Kendine odaklan. Kendini mutlu et. Önce sen sonra sen sonra yine sen. 😅
Mutluluk biziz, bizim içimizde biz neyde istersek onda görmesini bilirsek görebilirsek bizimdir. Kör olursak, suçu bizdedir yine. Mutluluk şarkılarda, şiirlerde, kimi zaman böyle anlık iletiler de kimi zaman luna parkta, sahillerde sinemalarda. Kimi zaman balık tutmakta, bağırmakta çağırmakta, kimi zaman bebeklerde, çocuklarda. Mutluluk kimi zaman tebessüm de kedi köpeklerde, hayvanlarda. Mutluluk herşeyde, çünkü mutluluk biziz, kişinin kendisidir mutluluk. Biz neye istersek, ona mutluluk bulaştırırız, hastalık gibi. Neyden istersen mutlu olursun, olabiliriz...
Mutluluk anlık ileti gibi ne zaman gelip gittiği belli olmaz, yakalamak lazım! 😅
Niye geçmiş olmasın
Yani geç kalmadın geçmiş olmadı. 😊
şu an yapabilirsin. şu an adım atabilirsin. 😊
İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır. (SNR)
Tren kaçmasın yani kaçmadı yani 😅
İçinde burukluk hissi var gibi ve bunu çok doğal görüyorum 🌙 Kendini rezil ettiğini düşünmen aslında geçmişine fazla sert yaklaşmandan kaynaklanıyor. Sen 23 yaşına giriyorsun ve bu yaş dediğin şey yeni bir nefes gibi, yeniden şekillenmeye çok açık bir dönem 🌱 Kendini suçlamak yerine, ne hissettiğini anlamaya çalıştığında yol zaten yumuşamaya başlar. Küçük ama içten seçimler hayatını daha huzurlu bir yere taşır ☀️
Cevap
4Cevap
Bir ehliyet al trafik de takıl
Ekonomik özgürlüğünü elde et.
Yuva kurma yolunda ilerle
Öl bence
Sende öl Çok yaşa
Ne çok yasasi geberr
Puhaahhahaha ezik sefil yaratık yaşamanın anlamı ne ki
Obez seni
Ne obezi lan sensin o
Sen yaşama sen niye yaşıyorsun güdük