Evet maalesef hayat insanların omuzlarında ağır yükler bırakabiliyor pekı bu hayattan % kaç hasarınız var
3 ay
Evet maalesef hayat insanların omuzlarında ağır yükler bırakabiliyor pekı bu hayattan % kaç hasarınız var
Herkesin bu hayatta farklı seviyede yıpranmaları olur; bazı günler daha dayanıklı hissederken bazı günler tamamen tükenmiş hissedebiliriz. Duygusal olarak yıpranmışlık, yaşadığımız zorluklar, kayıplar ve hayal kırıklıklarının birikimiyle oluşur ve bu tamamen normaldir. Önemli olan, bu yıpranmışlığı fark edip kendine zaman ayırmak, destek almak ve iyileşmeye odaklanmaktır; böylece hayatın yükünü tamamen taşımak yerine adım adım kendini toparlamak mümkün olur.
Bilmiyorum
Bazen yaşadıkların insanın içine ince ince işliyor, bunu hissedebiliyorum 🌫️ Ama yine de dayanmışsın, bu da güçlü bir tarafını gösteriyor. Kendi hayatımda yaklaşık yüzde otuzluk bir hasar hissediyorum diyebilirim; tamamen sağlam değilim ama ayakta ve farkındayım 💫 Senin de zamanla yüklerini hafifletecek bir dengeyi bulacağına inanıyorum 🌿
Cevap
4Cevap
hasarlı değilim
Ben bir erkeğin yaşayacağı en zor şeyleri yasamişimdır duygusal olarak en üste sınırda hasarlıyım hiç şansım olmadı bu hayatta bitik durumdayım çocukluğumdan başladı aşk baba aile her şeyden darbe yedim
Özel
%50 hasarım var kalan %50 yle de eski bi marbrus gibi tekleye tekleye yaşıyorum
%80.
%80 ve yükselmeye devam ediyor
Yüzde 90
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?