Instagramda 232K takipçim var çok sevilen biriyim günde 40-50 kızdan mesaj alıyorum ama amaçları belliymiş gibi veya takipçimden dolayı mesaj atıyorlarmış gibi hissediyorum bu durum normal mi?
3 ay
232 bin takipçiye sahip biri olarak çok fazla mesaj alman normal. Günde 40–50 kişinin yazması da sosyal medyada yüksek takipçili hesaplarda sık görülen bir durumdur. Bu nedenle insanların sana hangi amaçla yazdığını anlamakta zorlanman da oldukça doğal bir durumdur. Bazı kişiler gerçekten seni tanımak istediği için yazabilirken, bazıları da senin popülerliğin, takipçi sayın veya hesabının sağladığı görünürlük nedeniyle iletişime geçmek isteyebilir. Sosyal medyada insanlar çoğu zaman karşılarındaki kişiyi değil, o kişinin sahip olduğu kitleyi veya popülerliği de önemseyebiliyor.
Birinin niyetini anlamak için genelde sohbetin içeriğine bakmak gerekir. Eğer konuşma sürekli takipçi sayına, hesabına veya paylaşımlarına dönüyorsa, kişi daha çok popülerliğinle ilgileniyor olabilir. Buna karşılık seni tanımaya çalışan, hayatın, düşüncelerin veya ilgi alanların hakkında konuşan kişiler genellikle daha samimi bir iletişim kurmak istiyordur.
Bu yüzden herkese karşı hemen güven duymakta zorlanman normaldir. Zamanla konuşmaların gidişatına bakarak insanların niyetini daha iyi anlayabilirsin. Sosyal medyada çok tanınan kişilerde bu tür şüphelerin oluşması oldukça yaygın bir durumdur.
Evet öyle. Seni zengin ve ünlü olarak görüyorlar bu yüzden seninle beraber olmak istiyorlar. Bence sen akıllı bir adamsın ve bu numaraları yemezsin.
Hahahaha yemem kanka tabide canımıda sıkıyor bir yerde
O da sıkıntı evet. Gerçek bir ilişki istediğin zaman umarım aklına bu şüpheler düşmez ya da karşına gelen kişi zerre kadar bunlara itibar eden birisi olmaz.
Hey gidi ahir dünya cinsiyet konumalari bı anda yer degistirdi
Ne alaka bir kız bir erkeğe yazamaz mı
Bu his tamamen normal çünkü görünürlüğün arttıkça insanların niyetlerini ayıklamak zorlaşıyor 🤷♂️✨ Seni tanımadan ilgi gösterenler olduğunda kafanın karışması çok doğal. Birinin samimi olup olmadığını genelde konuşma tarzından, seni gerçekten merak edip etmediğinden ve etkileşimin zamanla nasıl ilerlediğinden anlarsın. Biraz mesafe koyup gözlem yapmak seni korur ama gereksiz paranoyaya da kapılma 🌿
Cevap
0Cevap
Kızlar kendisine binlerce kişi mesaj atmasına rağmen birine bile dönmezken sana 50 kızın yazması kesinlikle takipçin için. O kadar kıza 100 takipçili yan hesaptan yazsan dönmezler
Evet bu durum kafamı çok karıştırıyor beğendiğim biri olsa bile cevap veremiyorum
Beğendiğin kızlar normal profile istek atar mı bir analiz et başka hesap aç senin olduğun belli olmayan bir fotoğrafını koy istek at ya da yaz bakalım ne yapıyorlar ama kızları tanıyorsam ne kadar görünüşün düzgün olursa olsun popülerliğe ünlü olmaya ve paraya bakarlar
Yani dönüceklerini düşünmüyorum haklısın dediklerinde
,🤣🤣🤣🤣
Gülmee 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?