Ne babam sevdi ne başka erkek, üstüne hem erkek hem kadınlar tarafından dışlanıyorum.
3 ay
Ne babam sevdi ne başka erkek, üstüne hem erkek hem kadınlar tarafından dışlanıyorum.
Hiç kimse seni sevmiyorsa, sorunu önce kendinde aramakla başlayabilirsin.. Seni neden sevmeyebilirler, dışarıdan tavrın, hareketlerin, konuşmaların ve beden dilin nasıl görünüyor, bi beyin fırtınası yap...
Böyle hissetmen gerçekten ağır geliyor olmalı 😔 ama şunu bil ki kimsenin seni sevmemesi diye bir kader yok. Bazen çocuklukta gördüğün sevgisizlik, senin değer algını ve çevrenle kurduğun bağı etkiliyor. İnsanlar da bunu yanlış okuyabiliyor. Aslında sorun sende değil; gördüğün muamele seni kabuğa itmiş olabilir. Doğru bağlarla, doğru ortamlarla bu döngü kırılabilir 💛
Cevap
7Cevap
Kimsenin söyleyemediğini söylüyosundur doğruyu söylüyosundur o yüzdende dokuz köyden kovuyolardır işte
Belki de çevrendekiler insan değildir. Bunu detaylı olarak konuşmak lazım senle.
Şuna kanaat getirdim bu cümleyi kuran her kızda sorun var git kendinle yüzleş
Ne gşbi sorun
Babam tarafından hep eziliyorum görüşmüyoruz da zaten , beni sevdiğim beni sevmiyor nasıl şımarık olabilirim
Hayır tam zıttıyım
Sordum seviyorum belli etmiyorum diyor 3 kız kardeşiz diğerlerine belli ediyor bi bana mı etmiyor , bahanesi o işte sevmiyor beni
Ne özgürü @mk Annem baskıcı babamdan dindar falan değil yahudiden beter
Kadinlar sevilir erkekler sevilmez
Kadın olmakla ne alakası var
Her kadin sevilir isterse
Ne gibi isterse
Gidecen adim atcan dengine cok guzel degilsen tipine uygun birine adim at erkekler genelde reddetmez
Ankara da isen gel bakalim bi bu ne karamsarlik
Sorun sende olabilirmii
Ben kendimi artık insan olarak görmüyorum bile bende sorun bence
Kendinde sebep arama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?