Haklı olduğunu görüyorum tecrübelerime göre. Yüksek değer erkek masadan kalkar, kalkmalıdır da, çok kalktım. Kaosu duygusal fırtınayı kontrol etmek erkeğin görevidir. Ama kadınlar da bazı şeyleri telafi etmeli. Yoksa o arzuladıkları "eril, masaya yumruğunu vuran, yüksek değer" erkeği bulamazlar. Erkeği yükseltmek de sizin elinizde, düşürmek de. Demişler ya kadın adamı vezir de eder zelil de.. seçimi siz yapın kadınlar, erkeğinizi yükseltmek mi düşürmek mi? Olgunlaşmış zihinler bunu anlayacaktır.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sonuna kadar haklı adam be
Bazıları için öyle ben gittim mi dönmem 🤣
Wk bizim evde erkekler hariç kaos ve drama seven yok, sakin yaşam derdindeyiz. Kaos ve drama seven psikolojik olarak sağlıklı değildir.
erkek zaten kaos ve dramayı çözer, kadınların çoğu zaten kaos ve dramayı sever. hepiniz çözüm üreten erkek istiyorsunuz ama kabul edemiyorsunuz. her hatanız görmezden gelinsin istiyorsunuz fakat sınır çekilince daha da arzunuz artıyor
Kdkenekdmmek
Çok boş bir düşünce.
kabul etmeyeceğini biliyorum zaten, kendini gizlemen bile bunu anlatıyor. sana özetleyeyim mi sen pek düşünmeyi sevmiyorsun belli: "şımarıksınız"