Hangisini seviyor, tercih ediyorsunuz?
Dinlemeyi severim. Konuşan olmayınca sohbeti devam ettiren ben oluyorum.
Dinlemeyi severim. Konuşan olmayınca sohbeti devam ettiren ben oluyorum.
İletişimim iyidir, dengelidir. Karşılıklı olarak dinleriz, konuşuruz. Ha şu var; Dinlemeyen durmadan konuşur üstün çıkmak için boş boş... Dinlemem duvar olurum
Yerine göre değişiyor ama ben daha çok dinleyen tarafa yakınım. Çünkü insanı anlamak için önce susup gerçekten duymak gerekiyor. Herkes konuşur ama herkes dinlemeyi beceremez. Benim için birinin ne dediğinden çok, nasıl dediği de önemli oluyor. O yüzden konuşmaktan önce hissetmeyi ve anlamayı seçen tarafım biraz daha baskın.
Daha çok dinlerim bugün hiç hâlim olmadığı halde eşimin canı sıkkındı uzun uzun dertleştik şimdi başım ağrıyor çaktırmıyorum 😅😂
Elbette veririm çocuklarımın babası o 🤍
Allah razı olsun 🌸
Dinlemeyi sevmen aslında güçlü bir sosyal zekâ göstergesi 🌿 İnsanlar en çok kendilerini anlaşıldıklarında bağ kurar. Ama sohbeti hep sen taşıyorsan bu biraz yorucu olabilir, bunu da fark etmen önemli 💭 İletişim iki kişiliktir; karşı taraf emek vermiyorsa senin çaban bir süre sonra değerini kaybedebilir. Dengeli olduğunda en sağlıklısı olur ✨ Hem dinleyen hem konuşan taraf olabilmek asıl karizmadır 😉
Cevap
28Cevap
yerine göre
Anlatacak çok şeyim var da karşıdakini yormayayım şimdi diyorum dhdhd
Konuya göre değişir.
Fakat bir kadın konuşmaya başlar ve hele ki güzelde konuşuyorsa sabırla dinlerim.
Bildiğim, hakim olduğum konularda konuşan tarafım, bilmediğim konularda dinleyen tarafım
aynen dinlemeyi severim. konussan zilyonca dinlerim. ama konusmayida severim. susmadan..
Yerine göre ikiside ama bazı insanlar dinlenmeyi hak etmiyor
Dinlemeyi de çok severim fakat konuşan olmak daha güzel
dinleyen olmayı severim ortak konuda konuşurum da
Ben de dinliyorum ama ses gelmiyor.
Genelde dinleme taraftarıyım.
Teşekkürlerr
Rica ederim.
Ham dinlerim hem konuşurum
Her iki taraf oluyorum
Dinleyenim
Genelde dinlerim ama konuşmayı severim.
Genelde dinlerim ama sevdiğim insanla ben daha çok konuşurum geveze gibi