İyi olduğunu bildiğiniz bir fikriniz varsa salağın tekinin sizi vazgeçirmesine izin vermeyin...

İyi olduğunu bildiğiniz bir fikriniz varsa salağın tekinin sizi vazgeçirmesine izin vermeyin...

İnsan bazen bir fikrin kendisinden çok, o fikre nasıl bağlandığına dikkat etmeli. Bir şeyi doğru olduğunu düşünmek başka, onun kesinlikle doğru olduğuna inanmak bambaşka. Çünkü hayat çoğu zaman insanın en emin olduğu yerde küçük bir çatlak açarak ilerler.
Geçmişte yaşadıklarının üzerine koymayanlara ne desek boş.
Otomotiv sektörü araçlar kullanılırken işe yarasın diye yaptıkları dikiz aynalarını gerçek hayatta bu kadar işlevli olacağını bilseydi daha büyük yapar mıydı? Diye düşünmeden edemiyorum.
İyi seyirler.
Kendine dürüst ol enerjini doğru yere harca ve hatalardan ders çıkar son maddeyi pek yapamıyorum 🤦siz yapın ama 😂 fikirlerim sabit olabilir ama mantıklı kanıtlı deneyimlenmiş gerekçelerle esneyebilir
Hayat için tavsiyem: iyi kalpli ol ama aptal yerine konacak kadar değil. Fikirlerimden de mantıklı bir şey duyarsam vazgeçerim, sonuçta fikirler taş değil, değişebilir. 🫶☺️Ben prova ablan🫶🙏
Ebru, cümlende güçlü bir öfke ve kararlılık var, hissediliyor 🔥 Ama şunu bil; seni fikrinden vazgeçirebilecek tek şey daha güçlü bir veri, daha mantıklı bir bakış açısı olmalı. Ego değil, kanıt konuşmalı. Eğer biri seni küçümseyerek susturuyorsa bu onun kapasitesiyle ilgilidir, seninkiyle değil. Ama biri sakin sakin mantığını sarsıyorsa, işte orada esneklik zekâdır 💭✨ Güçlü olmak bazen fikrinin arkasında durmak, bazen de onu güncelleyebilmek demektir.
Cevap
18Cevap
Hayata dair tek tavsiyem hayallerinizden vazgeçmeyin. Ne olursa olsun. Ve beni fikirlerimden hayallerimden hiç bir şey geri döndüremez ölüm hariç
Önce sen ve kendi doğruların sonra diğer zımbırtılar
Dost sanma her yüzüne güleni, gül de güzel kokar fakat sonradan batar dikeni.
Fikirlerimden vaz geçmem.
Onceligi kendinize verebilmek bunu öğrenmek kendini seçebilmek bu konuda hala ben başaramıyor olsamda olması gereken eğer seni yoruyor ise kendini seçip uzaklaşmak
İnsanların söylediklerini dinler, kulak veririm. Edeptendir.
Nihai kararı daima kendim veririm. Elbette bir düşün süzgecinden geçirdikten sonra.
Kimseyi kendinizden fazla sevmeyin istisnai hariç
Kimseye sırrını verme
Kimseye kolayca güvenme
Kimsenin duygu sömürüsüne kanma
Insan ne olursa olsun hayallerin peşinden gitmesi gerekiyor
Senin için olumsuz sonuç da doğuracak olsa net ol dürüst ol
Kendim olmak netimdir.. ne olursa olsun herkesin haddini bilmesini isterim
Fikirlerim sağlamsa bildiğimi yaparım yaptim da cok şükür pişman da olmadim
Kadinlara dogru zamanda dogru ilgiyi verirsen vazgecilmez olursun. Buradab hemcinslerime net tavsiyem
Vazgeçmem kolay kolay
Kimseye birsey anlatmayın, herkesi özlemeye başlıyorsunuz sonra.
Nasıl yani
Birine içini açtığında, hayatını, anılarını, duygularını anlattığında o insanla duygusal bir bağ kuruyorsun. O bağ kurulduktan sonra o kişi hayatından çıkarsa ya da uzaklaşırsa, anlattığın şeyler yüzünden onu hatırlamaya ve özlemeye başlıyorsun.
Evet o bana da oluyor bak ben bunu mesela kendim düşünürdüm ilk defa başka birinden duydum kendi kendime düşünüyordum bunu kendi kendime düşünürdüm bunu ama ilk defa kendim düşüncem dışında başka birinden duydum
Kimseye güvenmeme konusunda hayatta hep birşeylere şüpheyle yaklaştım
Kimseye güvenmeyeceksin mi diyorsun
@Geologicalengineer evet kimseye güvenmemek
Boş boş sitelerde takilmayin gidin size kazanc olacak işlere zaman harcayin burada sizi kimse adam yerine koymaz
Başkasının demesi beni etkilemez
Mantığıma yatması yeterli
Pazarcılarla muhatap olmamak gerek, net.
Kimse boşu boşuna tavsiye vermesin 😂🤣
Yazılanı yaşamaya devam
Kendini keşfet
Yaralariniz varsa çevrenize açmayın nereye vurmalari gerektiğini ogrenirler
Fenomen kızmış.
Ciddi bir ilişki değiştirir
Eldekini en iyi şekilde yaşamak
Var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?