Teşekkürler ❤️
Kendinize en son hangi iyiliği yaptınız?
Teşekkürler ❤️
Ben kendime en son çok istediğim bir kolyeyi ve takıyı almıştım. Peki ya siz kendinize en son hangi iyiliği yaptınız?

#MFBH22 #KişilikKarakter #MFBHKişilikKarakter #İyilik #KendinizeİyilikYapmak
Kendime en son yaptığım iyilik, bugün kendime yeni bir Bluetooth kulaklık almak oldu. Uzun zamandır kafamda vardı ve sonunda kendimi ödüllendirdim. Artık müzik dinlerken veya çalışırken çok daha rahat edeceğim. Küçük de olsa böyle anlar, kendine değer vermenin en güzel yollarından biri bence.
Kendime en son biraz geri çekilme iyiliği yaptım. Her şeye yetişmeye çalışmak yerine biraz susup kafamı dinlemeyi seçtim. İnsan bazen en büyük iyiliği kendine yük olmaktan vazgeçince yapıyor.
Kendine hediye alman çok kıymetli, bunu bil 💎✨ Çünkü insan bazen kendi değerini somut bir şeyle hatırlatmak istiyor. Ben en son kendime küçük bir kaçamak yaptım; telefonu kapatıp sahilde uzun bir yürüyüş ve kahve molası verdim ☕🌊 Zihnimi dinlendirmek bana en büyük iyilik oldu. Sen de arada kendini şımartmaya devam et, ruhun beslenince enerjin değişiyor 🌿😊
Cevap
10Cevap
sigara içmek
Yani ne iyilik yaptım bilmem ama kendimle kendimce iyi anlaşırız bazen tekme tokat birbirimize girsekte anlaşıyoruz genede 😂😂
Kuaföre gidip saçlarımı hem kestirdim hem de bakım yaptırdım. Keyfim yerine geldi
Ayyy çok güzel soru. Bilemedim ama. Sanırım spora başlamam sayılabilir
Yaşadığım her saniye kendim için iyilik yapıyorum
Karşyer anlamında yaptım
Kendime yaptığım kötülüğü kimse yapamaz
Hayatı tespih yaparak sallayarak iyilik yaptım 🤪.
Meditasyon yapmak dinlenmek
Hatırlamıyorum.
Kendime zaman ayırıyorum.
Lahmacun aldım kabul olur mu
Canım döner çekmişti döner yedim sayılır mı
Eve geldim pijamalarımı giydim
Kıyafet aldım
bir şey yapmadım
Yeni kitap aldım
Bu akşam
Bende az önce bayram temizliğini bitirdim
Spor yaptım az önce