Özellikle iş, çevre bağları ve saygınlığınızı kaybettiğinizi hissettiniz, bir nişan yüzünden özellikle kadın olarak ne yaparsınız?
Bana dua eder misiniz?
Özellikle iş, çevre bağları ve saygınlığınızı kaybettiğinizi hissettiniz, bir nişan yüzünden özellikle kadın olarak ne yaparsınız?
Bana dua eder misiniz?
Tüm dualarım seninle inşallah tekrar eski bıcır bıcır mutlu günlerine geri dönersin. İşe ihtiyacın varsa yenibosnada muhasebe ofisime personel arıyorum
teşekkürler, yurt dışındayım.
Öncelikle şöyle bana geçmişi hatırlatan her şeyi silerim atarım sosyal medya hesaplarimi kapatırım bir süre ortalıkta durmam göz önünde kaybolurum en azından birkaç ay insanlara her şeyi unutur her şeye alışır orası ayrı da daha sonra yavaş yavaş toparlanmaya başlarım biraz göz gözden kaybolmak her zaman iyidir enerjimi toplarım ondan sonra geri dönerim hayatıma
Nişan yüzünden yani özel hayatın yüzünden bu muameleyi görüyorsan insanlar bu cüreti gösteriyorlarsa oturup düşünmelisin lan bu kadar mal arasında cidden hâlâ yeterince özgüvenli değil miyim diye
hayata bakış açılarımız farklı diyelim. onlar bana "bir tek sen mi akıllısın X kişiyi biz senden iyi tanıyoruz çok iyi bir insan" diyorlar.
O hâlde onlar evlensin o*ospulara bak sen
yükseldin baya. ben sustuğum böyle cevap vermediğim ve saygılı bir şekilde bitirmek istediğim için mi
başıma geldi bilmiyorum ama sen şimdiden öfkelendiysen detayları bilsen ne yapardın acaba.
Anlatsana?
saygısızlık işte, detaya girmek istemiyorum. Kadın olduğumuz için yaşadığımız şeyler. Tek çözümüm şu an işime kariyerime sağlığıma odaklanmak ve mesafe korumak
Anlat hem rahatlarsın hem de iyi gelir dinliyorum seni
sağol, bana pek iyi gelmedi.
Şu an yaşadığın şey çok ağır geliyor, bunu hissediyorum 💔 “Her şeyi kaybettim” duygusu insanın göğsüne oturur. Ama unutma, kaybettiğini sandığın şeyler çoğu zaman sadece bir dönemdir, kimliğin değil. Nişan bozulabilir, insanlar konuşabilir… ama senin değerin bir yüzükle ölçülmez 💍✨
Önce sakinleşir, kendimi toplar, sonra hayatımı yeniden inşa etmeye odaklanırım. Senin için kalpten iyi dilek ediyorum 🤍 Güç yeniden sende filizlenecek 🌿
Cevap
4Cevap
Olmadı ama olursa da yer değiştirir yeniden inşa ederim.
Giden bir başkasını buluyor da kalan ise kendini buluyor merak etme sen kazandın o kaybetti
Bu konuda emin değilim
Utanmadan bu soruyu nasıl sorabildin
?
‘
Ole bi haldeyim zaten
Hayırlısı olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?