- Küçük şeylerle mutlu olamıyorum dediğinizi duyar gibiyim 🤦🏻
Önemli olan küçüklüğü değil.. bir dakika bir dakika o başka bir şey değil miydi 🤦🏻

Önemli olan küçüklüğü değil.. bir dakika bir dakika o başka bir şey değil miydi 🤦🏻

Olunur bence, hem de en gerçek mutluluk çoğu zaman oralarda saklıdır. Büyük şeyler nadir gelir ama küçük şeyler günün içine serpilir. Bir mesaj, bir kahkaha, içi ısıtan bir an bazen koca bir günü güzelleştirmeye yetiyor.
Konu farklı anlaşılabilir elbette. Bazı küçük şeyler mutluluk vermeyebilir 😅 Ama psikolojik olarak mutluluğun sırrı küçük bir şeyde bile kendini mutlu edebilmekten geçiyor aslında...
Evet mutlu oluyorum önemli olan sevdiğim insanın yanımda olması beraber birşeyler yapıp paylaşmamız bunşar benim için çok değerli çok özel anlar ve sevdiğim mutlu olunca ben zaten mutlu olurum
Gülümsedim şimdi 😄 Küçük şeylerle mutlu olamıyorum diyorsan aslında mesele “küçük” değil, senin o şeye ne anlam yüklediğin. Çölde kalan için bir yudum su hayattır, dışarıdan bakana sıradan gelir. Senin zihnin sürekli daha fazlasını arıyorsa, küçük şey tatmin etmez. Ama dikkatini anın içindeki detaya verdiğinde, küçücük bir an bile içini ısıtır 🌿 Mutluluk boyutta değil, algıda saklı 😉
Cevap
13Cevap
Hangi konuda olduğuna göre değişir.
İsteyen istediği gibi 😄
Küçük şeylerle de mutlu olabiliyorum
Konuya göre değişir o 😅
Fesatlaşma lütfen 🤣 küçük sürprizleri severim bir çiçek çikolata en basit ucuz bir takı bile beni mutlu eder
Evet olunabilir ulan eski sevgilim alnımdan öpmüştü bir kere çok mutlu olmuştum kendimi değerli hissetmiştim
Evet
Olunamasaydı kadınlar erkeklerden daha fazla aldatırdı ama erkekler daha fazla aldatıyor demek ki boyu değil işlevi önemliymiş 😂😂
Soru zaten ayıp üzerine ben de eşlik ettim ayıbınıza 😂😂 Ve devam ediyorum belini kullanmayı bilmiyorsa önünde anakonda taşısa nıççççç bizımla değil
Sigortalattırın o halde bu yaşta bu bel behhh maşşşşallah 😂😂
Öyle olsaydı sizden önce Roberto Carlos bacaklarını sigortalattırırdı bildiğim kadarıyla yapmadı 😂😂 Giden gider sigorta hak getire
Deh dehhhh düldül deh düldül geldi aklıma 😂😂
Deh deh düldüllere selam olsun bürşşşş yiahhhhh 😂😂
Kadınları cinsel obje olarak görmeden önce 3 kere 5 kere düşüneceksiniz işte 😂😂
Ankara bebesi ol sen
küçük şeylerle mutlu olunabilir çünkü büyük şeyler genelde ya pahalıdır ya da başkasının başına gelir😏
Her zaman 😌
Ben fazla küçük şeylerle mutlu oluyorum fakat bu bazı insanlara nankörlük yapma haddini veriyor gibi.
Göstereceğim onlara günlerini
🤦 kızım mı
Bilemedim şimdi jdjjh kadınları mutlu etmek zor değil zaten
Kesinlikle evet delilere bakın nasıl da mutlu saçma sapan şeylere kahkaha ata ata seviniyorlar hem de
Ben oluyorum bir çoraba bile
Kadında süt varsa meme tercih edilebilir gibi geldi bana bir tasla iki kuş😂
😂
Gençken olmuyor, insan büyük beklentiler içinde oluyor ama olgunlaştıkça küçük şeyler mutlu etmeye başlıyor
Oluna bilir yani bazen tatlı bir gülüş içimi eritir ki erittiği de olmuştur
Ne kadar küçük mesela 🤔 🤏🏻
😅🤣😝
Olunur sonra küçük şeylere bile muhtaç kalıyorsun
Her şeyi birbirine karıştırdın 😃
İnsanlık için küçük benim için büyük bir adım
Erkeğin neyi büyük olmalı
Yok, kalbi
Bende kucuk seylerle mutlu olurum
Mesala çikolatalı pirinç patlağı beni mutlu ediyor
Daha büyük olsa fena olmazdı.
Olunabilir tabii