Neymiş yastık almış kalpli çıkmış görüntülü konuşmada bildiğin sarılıyor yastığa kırmızı kalpli bir de benim bunun üstünde durmam gerekir mi?
2 ay
Neymiş yastık almış kalpli çıkmış görüntülü konuşmada bildiğin sarılıyor yastığa kırmızı kalpli bir de benim bunun üstünde durmam gerekir mi?
Cevap
17Cevap
Bebeğim çocukluk yapma kavga etmek için saçma sapan sebepler arama Hadi yat uyu çocuğum
Ya sana hediye edecek, ya ablasının, ya başka bir kızın.. en son ihtimal bu eleman ılık
Belli ki o çok sevdiği yastığının anısı var
kullanabilir bende pembe renk battaniye kullanıyorum (g0tü yiyen sıkıyorsa dalga geçsin)
Sjsksksksjs
@serkan2003 bekle lan yorumunu kaldırtaam
@serkan2003 noldu yorumun nerde ben göremiyorum jsjsjsjs
arada sirada pozisyon degistirmek faydalidir hep ustunde duramazsin biraz da o ustune cikacak hayat musterek
Azcık kibar gibi bence
Yok hiçte öyle biri değil sorunca küçük şeylere takılma aldım böyle çıktı benim ne sucum var falan diyo bide
Buradan anca bukadar detaylı yorum yapabilirim yerin kulağı var 🙊
Bende ozele gelemiyorum maalesef 😞
Neden
Sorunu beğendim
Aşık olan adam yumuşar biraz hayata karşı, narinlesir. İdare et 😅
Kesin narinlesmistir o 😥
Korkma bir şey olmamıştir. Çok seviyo mu seni. Aşık olduğunu hissediyo musun yani
Ayrildik barismak istiyo ama o yastigi görünce daha cok sogudum
o kalbin başka bir anlamı vardır soruştur altından bişey çıkar onun
Ben tüm vücut kıllarımı alıyom jiletle peki ben
İyi yapiyosun bisey olmaz
Kalpli yastıkla derdin ne :D
Kullanmaz oyle seyler baskasi mi aldı acaba diye supheoendim 🥺
hımmm doğru bir erkek niye kalpli yastığı olsun belki annesinin babasınındır
Belki sana olan sevgisini yansıttıgı icin almıştır
Kesin oyledir 😞
Çünkü çok üzüyorlwr beni
Ayrilmistik barismak istiyo o yastigi görünce cildirdim içten ice
Oyle yapicam teşekkür ettim
Ne olacak ne takıldın be
Efemine olabilir
Belki sevmiştir 😄😄
Biri yapmış olabilir bu arada
Diyo ki aldım icinden bunun cikcagini bilmiyodum kardesime de aynisindan cikti
Hazır ya giydirmis yastiga
😂😂
Unutamadigi vae atmaya kiyamadi
Yeni ayrılmıştık son bir muhabbet amaçlı
Pek erkek gibi degil sanki biraz yumusak gkbi
Öyle biri değil o yüzden kafama takiyorum ya zaten o yastık alakayı anlamaya çalışıyorum
Sen almadin dimi yastigi
Hayırrr
Şu an sevgili misiniz peki
Ayriyiz barismak istiyo
O kalpli yastigi bana vereceksin senden istiyorum de yok yenisini alaykm derse anlaki eski sevgilisinin hediyesk ve unutamadi
Denicem bunu
Itiraz edecek sanada alaym diyecek onu veremem diyecek o zaman barişma alinca at cope ya da camasie suyuna bas yanlislikla camasir suda yikamisim detedjan yeeine de tepkisne bak eger olurda abarti bi tepki verirse anla o hediye en kiymetli birinden
ahahahhahah gayliğe sürüklenen erkek.
Öyle biri değil işte garip olan da bu baskasi mi aldı acaba diye düşünmedim degil
eski sevgilisinden kalmıştır
Bir yildir beraberdik ve yastik yepyeni ilk kez gordum
ben sana söyleyeyim senleyken biriyle konuşmuştur belki sanaldan da olabilir. buna da hediye göndermiş işte kız ya böyledir ya da eskilerinden biriyle tekrar görüşmüştür haberleşmiştir yastık da öyle olmuştur. erkeğin kalpli yastığı mı olur kim var kendine öyle yastık alan ahahahha saf olma
Sorduğumda kardesimle aldık icinden bu cikti nerden bilebilirdim küçük seyleri kafana takiyosun falan dedi ama o yastik normal bir yastık değil sorunca da afalladi zaten hani bir insan ne dicegini bilemez ya
öyle olsaydı da kullanmak zorunda değil. iyi o zaman sen de git bilmiyordum böyle geleceğini de bir erkek tshirti giy evin içinde :D saçmalamış o yalan söylüyor
Dur bir zahmet kanka
Gaymı la o :)
Niye kullanmasın benim mesela ayılarım var
Top mu lan o
Degil garip olan da bu zaten
Sen eril adam istiyorsun 😂
Eril biri zaten öyle oldugu için garip geliyo
Takılma fazla
Tamm😥
Cinsellik var mıydı varsa orada erilse davranışlar hiç takılma
Ya oldukça eril birisi bu yüzden üstünde duruyorum cunku hic beklenmedik bişey
Merak etme hiç bişi olmaz
İyice saçmaladınız
Yav ne sacmalamasi aq olanı söylüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Burada seni rahatsız eden şey yastık değil, o kalp sembolünün sende uyandırdığı anlam gibi duruyor ❤️🩹 Bir erkek kalpli yastık kullanabilir, bu tek başına bir şey kanıtlamaz. Ama sen görüntüde ona sarılırken içinde “acaba?” hissi oluştuysa, o duyguyu hafife alma. Takıntı yapmadan, sakin bir zihinle bak. Bazen detay değil, sende yarattığı his önemlidir. 🌸