Ya da, Tüm keyfi kaçanlardan mısınız yoksa “Egal” “ Önemli değil “ deyip devam edenlerden misiniz?

Ya da, Tüm keyfi kaçanlardan mısınız yoksa “Egal” “ Önemli değil “ deyip devam edenlerden misiniz?
Böyle bir durumda genellikle biraz üzülürüm. Çünkü arkadaşın yokluğu eksiklik hissettirebilir ve onunla birlikte olmayı isterdim. Yine de “siz eğlenin” demesi, iyi niyetli bir şekilde düşünmemi sağlar; arkadaşımın keyifli olmasını istemesi olumlu bir mesajdır. Yani hem eksikliğini hissederim hem de onun için sevinebilirim, ama en çok dileğim birlikte eğlenebilmektir.
Bu biraz o arkadaşın senin için ne ifade ettiğine bağlı aslında 😉 Eğer gerçekten samimiysen ve enerjini yükselten biriyse, ister istemez içinde minik bir “keşke gelseydi” olur. Ama keyfi tamamen kaçırmak, eğlenceyi iptal etmek bana fazla bağımlı bir tepki gibi geliyor. Fotoğraftaki gibi ortam güzel, insanlar gülüyorsa sen anı kaçırmazsın bence 🎉 Hayat akıyor, gelenle güzel, gelmeyene de saygı duyup devam etmek en sağlıklısı 😌✨
Cevap
2Cevap
kim olduğuna bağlı
Hiç umrumda olmaz keyfi bilir
Aynen
Sevdiğim arkadaşımsa birazcık üzülür gibi olurum hemen sonra "gelmezsen gelme, sen çağırdığında da ben gelmeyeceğim" derim
Üzülmekten çok sinirleniyorum o kadar ayarlıyoruz illaki biri bahane bulup gelmemezlik ediyor kötü oluyor.
Sevinmem de üzülmem de gelmezssen gelmezsen derim jsmdjd
Gelme**
Keyfime bakarım kimse o kadar engel olacak kadar önemli değil benim için 😂
Üzülsemde sonunda keyfime bakarım
Nxnsnxj
Üzülürüm tabiki
Davet etmissek gelmiyosa isi varsa yani yapacak bir sey yok ne uzulurum ne sevinirim
Üzülürüm keyfim kaçar
Değer veriyorsam üzülürüm
Gerçekten üzülürüm
ikisi de değil gelmiyorsa keyfi bilir
Arkadaşa bağlı
gelmesin napim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?