Bazen bazı insanlar çok cool görünmeye çalışıyor ama küçük detaylar ele veriyor.
Mesela sürekli story izlemek, uzaktan bakmak, ama konuşmamak gibi.
Sence merak gizlenebilir mi?
3 ay
Bazen bazı insanlar çok cool görünmeye çalışıyor ama küçük detaylar ele veriyor.
Mesela sürekli story izlemek, uzaktan bakmak, ama konuşmamak gibi.
Sence merak gizlenebilir mi?
En yakın arkadaşımdan pay biçmek gerekirse. Erkekler cidden bir kadından etkilendiğin ona ulaşmak için her yola başvuruyor. Yeterki istesinler. Ama bana bu zamana kadar hiç öyle bir şey denk gelmedi hahaha🥲
Merak duygusu sandığın kadar iyi saklanamaz 😉 Sen ne kadar cool durmaya çalışırsan çalış, gözlerin ve küçük davranışların gerçeği ele verir. Sürekli story izlemek, uzaktan bakmak ama temas kurmamak aslında “ilgim var ama risk almak istemiyorum” demektir. Merak bastırılabilir ama enerji gizlenemez ✨ Özellikle kadınlar o bakış farkını hemen yakalar. Yani sakladığını sanırsın ama hissettirilir.
Cevap
4Cevap
saklamam ben
Saklamak istiyorsa saklar ama ilgisini bi şekilde belli eder bence
Biz kadınlar gibi duygularımızı saklayamıyoruz
Neden merak ediyorsunuz benim eski flörtüm beni kandıran o yine seyreden stlaklayan o sebebi nedir bu merakın
@Meltemzlfkr23 sizin aranızda gecenleri ben nerden bılebılırım. Özellikle senin sevgilin duzenbazın , kandırıkcının arkadan ıs cevıren bırıyse hele ben nasıl empati yapayım ben oyle bırı degılımkı.
Sana öyle birisin demedim nedem hemen üstüne alındın ki 😀
@Meltemzlfkr23 bana sordun
saklayabilir tabii ama istemeden kendini ele verirse bilemem
Belli etmek istemeyen çok kolay saklar bence
İmkansız crush olarak görüyorsa saklar evet
Gerçekten neden merak ediyorsun
Ediyorsunuz
Saklar
Eğer profesyonelleşmişsen , gizlenebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?