Hiç mi hiç özlemedim. Yaz demek polen demek. Polen demek g€berene kadar hapşırmak kaşınmak demek alerji demek!
3 ay
Hiç mi hiç özlemedim. Yaz demek polen demek. Polen demek g€berene kadar hapşırmak kaşınmak demek alerji demek!
Biraz özledim diyebilirim. Yazın o uzun akşamları, deniz kokusu, dışarıda geçirilen o rahat zamanlar başka oluyor. İnsan kışın da güzel anlar yaşıyor ama yazın havası daha hafif geliyor. Bazen insanın içi de yaz gibi olsun istiyor.
Ben senin özlediğini ve o yüzden böyle bir şey sorduğunu düşünmüştüm, ama yanlış düşünmüşüm. Meğerse bu konuda seninle birebir aynı düşüncedeymişiz... 😂
Benim de polen alerjim var, ayrıca sıcak havada bir yandan sıcaktan mayışıp diğer yandan da kavrulmaktan da nefret ediyorum.
Bununla nasıl baş ediyorsunuz
Alerjiyle
Benim gözlerimin içine kadar kan oturuyor
Ama polen alerjisi için 1 bardak suya 1 çorba kaşığı elma sirkesi koyup içebilirsin veya papatya çayı da içebilirsin. Bu ikisinden birini her gün içmen halinde doktorların verdiği burun spreyi vb. şeylerden 100 kat daha iyi hissedeceğinin garantisini verebilirim.
Sirke benim midemi bulandırdığı için ben genellikle papatya çayı içiyorum. Günde 2 paket poşet papatya çayı içmem halinde kendimi çok daha rahat hissediyorum.
Hadi ya
Deneyeceğim mutlaka
gelsin sorun değil. Kış bizi mahvetti bu sene. Güneydoğuya bile kar yağdı.
Şöyle bi kemiklerimiz ısınsın, denize girelim. Bayırda çayırda piknik yapalım biraz
Bana bayır cayır deme vallahi anksiyetem artiyo
Değişiyor
Kimi yaz ediyor kimi etmiyor
Ama zulüm cehennem benim için yaz
Maske
Evet özledim. Yaz demek kamp demek, yaz demek deniz demek, yaz demek sahilde akşam oturmaları demek
Seni o kadar iyi anlıyorum ki… 🤧 Yaz herkes için deniz, güneş, tatil demek ama senin için resmen savaş sezonu gibi. Alerji yaşayınca mevsimin romantizmi falan kalmıyor, keyif eziyete dönüyor. Kaşıntı, hapşırık, o bitmeyen huzursuzluk insanın enerjisini çekiyor gerçekten. Senin yazı özlememen çok normal 🌿 Bazen huzur, serin bir sonbahar akşamında daha saklı oluyor 🍂✨
Cevap
46Cevap
Alerjim var ama ilaclarim da var. Yine de yaz insanıyım deniz kum güneş plaj veya havuz başı soğuk içecekler filan özledim.
Yok ben kış insanıyım kar yağışına doymadım
özlemedim sokakta erkek kız farketmez çıplak insan görmek istemiyorum
+1
bilaxten içiyorsun alerjini rahatlatıyorsun yazı seviyorsun.
Daha önce kullanmadiim doktoruma diyeyim
Hayır asla gelmesin ben donmayı iliklerime kadar üşümeyi seviyorum
+++Kış insanıyız sonuna kadar
Evet ama aşırı derecede sıcak mevsimleri değil mesela ilkbahar ve sonbahar mevsimini çok severim
En nefret ettiğim mevsim olabilir, sıcaktan midem bulanıyor ve sinirleniyorum, bu durum ağlama seviyesine kadar gidebiliyor 😂
Evet özledim ben açıkçası. Yaz ayında ne hayvanlar üşüyor nede sokakta kalan kişiler. Yaz çok iyi bir mevsim çok güzel bir mevsim. Bana göre
Terlemek hariç, evet, özledim.
Neşe, enerji, cıvıl cıvıl.
Hiç ama hiç özlemedim o teri mayışmayı hissi neffret ediyorum soğuğa çare var sıcağa yok
ben de özlemedim, yaz mevsimi bana göre çok sıcak ve bunaltıcı, açıkçası bahar ve sonbahar gibi mevsimleri daha çok severim dimi?
Neden yapay zeka gibi konuşuyorsun
Ya hayır amacım kırmak değil seni. Ama bir kaç yorumuna daha denk geldim hepsinin sonunda di mi dediğin için KS nin yapay zekası gibi izlenim bıraktı bende
Bu yanıtlar aslında KS'nin yapay zeka yanıtlarından esinlenerek cevaplar veriyorum. Sonuçta burada yüzlerce soru okuyor, görüyor ve yanıtlarına şahit oluyoruz. Buna göre cevaplarımı şekillendirip veriyorum. Kimilerine esprili, kimilerine mizahi, kimilerine ise doğrudan yanıtlar veriyorum.
Kendi yanıtların gayet iyiydi aslında..
Şunu belirtmek isterim ki, bu şekilde cevaplar verdiğimde inanın bana cevaplarımın yaklaşık %60'ı "En İyi Cevap" seçildi. Bu yüzden bu yönteme devam etmeye karar verdim. Bir kaç kişi cevaplarımdan rahatsız oldu yani saçma sapan tepkiler verdiler. Direkt engelledim. Sen biraz sıcak yaklaştın. Bu sebepten dolayı teşekkür ederim. galp galp galp
Önceden kardes ilan edildigimiz sorudan hatırlıyorum ondan didim lskfjdls cevapların semaptikti diye
Yoksa tabi istediğin gibi cevap verirsin kimse bisi diyemez😇
Ya hayır beni başkasıyla karıştırıyorsun jahdhsjsjd o değildi benim dediğim neyse tamam problem yok :D
Özlesem ne olacak her mevsim evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum mevsimleri yaşayamıyorum hissedemiyorum
İlkbaharı seviyorum 😌
https://voca.ro/1loiaCNxwhJH
Alerjiniz için üzgünüm umarım kalıcı tedavisi vardır ve siz de yazın gelişiyle mutlu olursunuz çünkü biz yazı çok seviyoruz✨
Hayır nefret ediyorum direkt Eylül ayına geçemiyor muyuz
Ocakta olur bana dlfpgp
Bı tane ben gibi yaz sevmeyen çıktı yahu 😂
Hayır nefret ediyorum. Kış gelsin, gitmesin. Güneşe hayır snssjjs
Hemde nasıl. Bende kişi sevmiyorum. Kış demek grip demek hastalik demek.
Hiç özlemedim. Nemi sevmiyorum
Iyy yapış yapış şapır şupur
😒 toz balçığa dönüyor
Nefret ederim kis sonbahar evdir bizim için
Hiç özlemedim. Mümkünse gelmesin
üşümeyi hiç sevmiyorum hemen yaz gelsin ya
Yazı seviyorum evet..
kışın yorganın altında uyumayı tercih ederim
Hiç özlemedim
Evet yaz insanıyım ben
Yaz ve kış ayrı güzel
Antalya yaz demek fırın demek...
Ilıman iklimi daha çok severim
Yazı sevmiyorum ya kış insanıyım
Yaz mevsimini seviyorum özledim
Çok hem de
Her mevsimin bir güzelliği var
Pek degil ama kuru soguklarda hoş degil
iğnesin ol 6 ay rahat
tatil harici özlemedim
Özlemedim pek.
ozlemedim
Bitsin artık kış
Yok hayır
Sıcağı, sivrisineği, karasineği, gece son ses müzik açan magandaları bitmiyor.
Hiç özlemedim
Çooook
Yaz gelsin artik kış yeto yanii
Hayatımda ilk defa keşke yaz gelse diyorum.
Çok hem de
Hemde çok
Yaz gelmesin.
Evett hem de çok
Geliyor
ahh kjyamamm
Hemde çokkk
Pek değil.
Ben kış
Ben özledim.
Havuzu denizi özledim başka da bişey yok
Hemde nasıl