Duyguları bırakıp mesai saatini doldur, kazandığın paraya bak
3 ay
Asla ve asla iti kendi haline bırakmayacaksın seslenmeyeyim geçip gideyim demeyeceksin it'e it olduğunu söyleyeceksin Eğer Söylemezsen önce kendini hadsiz sonra da zorba olarak senin karşına çıkarıyor hiç lüzum yok dediğim gibi söyleyeceksin iş yerindeki temel kural bu Bir de mümkünse Kimseyle samimi olmayacak seni iş bittikten sonra kimseyle de görüşmeyeceksin
Söylediğinde hafif bir hayal kırıklığı hissediliyor 💭 İş hayatı sana bazen duygusuz bir alan gibi gelmiş olabilir. Ama şunu fark ediyorsun zamanla: herkes rol yapıyor, profesyonellik dediğin şey biraz da duygunu filtrelemek. Yine de tamamen duygusuz olmak değil mesele; sınır koymayı öğreniyorsun. Parana bakmak önemli evet 💼 ama öz saygını koruyarak çalıştığında iç dengeni kaybetmiyorsun 🌿✨
Cevap
14Cevap
Paranın kıymetini bil keza onun için en değerli olan ömrünü veriyorsun.
Aynen zaman işte
Kıymeti işteyken çok daha iyi anlaşılıyor.
Evet bide özel sektordeysen
Maalesef öyleyim derinden yaşıyorum
Bende oyle
Sende muhasebeci değilsin inşAllah :D
Yok ben isciyim bu en kötüsü
Kötüsü mü tartışılır da ana konu işverenin iyi veya kötülüğü bizim ki kötü olanı
Bizim burada da imalatta çalışan ablalar var çok saygı duyulası
Duygulardan arınmış profesyonel yaşamak önemli
Aynen. İş yerinden kimseyle duygusal bağ kurma uzak dur
Onların sadece iş arkadaşı olduğu ve sürekli çıkarlarını kovaladıklarını asla güvenilmeyeceğini onlarl dertleşilmeyeceği. hep olumsuz şeyler öğrendim
İnsanlara iş yaptırmak istiyorsanız samimiyeti dozunda tutmanız gerek. Kirpi hikayesi gibi...
Nasıl yani
Göze batan çivi, çekici yer.
İşi yavaş yavaş yapiyor gibi ilerle.
Asla boş durma
İş arkadaşlarının orada bırakılması gerektiğini öğrendim, normal arkadaş olunmuyor
Fedakarlık yapmamayi öğreniyor insan. 12 yıldan sonra ama
Asla insanlara köle olma hakkını al. Hem hakkını vermezler hemde seni kötülemeye çalışırlar
Ben bunu üniversite öğrencilik hayatında öğrendim. Stajda
duygusal davranmamayı
Duygularını bir kenara bırakmak
Kurallarin olacakk
Kimsenin hakkında kimseye bişey deme
Herşeyi bil ama bildiğini belli etme
İsini yap ve hadi ordan ol git
Ne kadar oral o kadar az iş
Kolay gelsin sanada 😅😂
Ne iş yapıyorsun
Detay çok doğru
Aynen oyle