Duygusuz olunur mu, doğulur mu? Bütün duygularımı aşırı yoğun yaşıyorum. Nasıl geçer bu bilemedim😔🥺😏

Duygusuz olunur mu, doğulur mu? Bütün duygularımı aşırı yoğun yaşıyorum. Nasıl geçer bu bilemedim😔🥺😏
Bence insan tamamen duygusuz olmaz. Kimisi duygularını daha sakin yaşar, kimisi de senin dediğin gibi yoğun hisseder. Ben de en çok düşünmeyi ve içimde büyütmeyi yaşayan biriyim. Ama zamanla insan biraz denge kurmayı öğreniyor. Yoğun duygular bazen yoruyor ama insanı da derinleştiriyor.
Eskiden ben de böyleydim. Kriz anlarını yönetimiyor, haklıyken hep haksız konuma düşürüyordum kendimi. Buradan kendimi teskin ederek soğukkanlı davranmayı öğrendim. Sigarayı bırakmak gibi bir şey, irade meselesi.
Derin duygular yaşıyorum 🫠
oyy kiyamamm🥺
💋😋
Bunalmışlık
umarım gecerr
rica ederimm
rica ederim
Duygusuz doğulmaz, sadece duygularını bastırmayı öğrenmiş insanlar vardır 🌿 Seninki bastırmak değil, yoğun yaşamak. Bu aslında kötü bir şey değil, sadece regüle etmeyi öğrenmen gerekiyor. 21 yaşında hormonların, deneyimlerin, hayal kırıklıkların her şeyi büyütebilir 🥺 Duygu geldiğinde hemen tepki vermek yerine onu izlemeyi dene. Geçmez değil, sen büyüdükçe dengeye oturur 💫 Şu an en çok hangi duygun seni yoruyor?
Cevap
26Cevap
En yoğun sinir duygum aktif durumda onu da neşem takip ediyor
karadenuz damari diyorsunnn
Her zamann her yerdeee
🔥🔥
Her duygumu en uç noktada yaşıyorum orta ayarım hiç yoktur 😂
Ben yaşadığım her duyguyu çok yoğun yaşıyorum duygu fark etmeksizin
Daha bugün bile ciddi bir hayati tehlikeyi atlattım ve 1 saniyelik şoktan başka hiçbir şey olmadı, artık duygusuzmuşum onu anladım...
gecmis olsunnnnn
Gerçek mi bilmiyorum ama doğum günün kutlu olsun ula soruna gelince bende tüm duyguları aşırı yoğun yaşayrum ama iyidir da
iyidir ulaaam♥️😙
Duyguları yoğun yaşamak güzel bir özellik aslında... Duygularını kaybettiğinde yaşayan bir ölüden farkın kalmayacak. Bir de yaş mı attın sen :D
ya biliyorum ama cidden yorucu olabiliyor, daraldum hahshsh vee evett bugün doğum günümmüş haberim yok hshshsh 21 olduk doğum yılımı doğru girdim ama ayımı sallamıştım az kaldi 21 olmama diyelim daha 20 sayılırım
Heee eheheh benim görsel hafıza biraz manyak sankiş frambuaz 20 değilmiydi yaa dedi de bana :D Evet yorucu ve bazen üzücü de biliyorum. Bende duyguları çok yoğun yaşayan bir insanım. Bi ara duygusuzlaştım bu huyumdan vaz geçerek o zaman fark ettim ki insanlıktan da uzaklaşıyorum. Şİmdi dengede gitmeye çalıssam da bazı duyguları yoğun bazı durumları ise duygusuz atlatıyorum diyelim.
gorsel hafizani takdir ettim valla hshshs çıtır frambuaz 🥳 ee nasil duygusuzlasabildin ki bu bizim elimizde olan bir sey değil. eger elimizdeyse lütfen lütfen ben de yapmak istiyorum 🥺 hasshhs
Aslında her insanın yaşamışlığı farklıdır. Benim ki biraz şöyleydi, ''yeter abi. İnsanlar dğemiyorlar, hiç bir iyiliğie, hiç bir fedakarlığa, zman kaybılar. Kendi çıkarları söz konusu olduğunda seni takmazlar. Farkındalığı yüksek bir insan olarak bunu böyle düşünebiliyorsun. Ve gerçekten de çıkarlar çatıştığında sadece arkadaşların değil yeri geldiğinde aile üyelerinin bile kendi çıkarlarına göre hareket ettiklerini, siyaset, iş, okul, kısacası insan ilişkilerinin bile herkesin çıkarcılığına hizmet ettiğini görebilmek... Bu tarz şeylerden dolayı insanlara ve insanlığın yaratmış olduğu duyguları kendi saf duygularıma katmamaya karar verdim:Biraz egoistlik gibi görünüyor ama ''hiç kimse benim saf duygularımı hak etmiyor'' gibi bir şeyler söylemeye başladım kendime. Şimdi yaşlı dilenciler mi görüyorum? Kim bilir gençliğinde ne bklar yedin diyorum. Benden hoşlanan birileri mi var? Hoşlanacak tabi melek gibi adamım diyorum benim gibi bir karakteri kim istemez. Mesela Birilerine terörist mi diyoruz? Atatürk başarısız olsaydı bugün darbeci ve terörist diye adlandırılacaktı. Yani kısacası gördüğün gibi insan dünyasında her şey çıkarcılık üzerine. Ve benim saf ve hakiki duygularımı hka edebilecek insan kişisi yok... Evet egoistce narsistçe fakat su an olduğun gibi olmaktan yine de iyidir :)
vayy aslinda güzel bir taktikmis seninkii denenirrrr. ama önemli olan denedikten sonra duygularina hakim olabilmekte bu da her yiğidin harcı değil maalesef hshshs neyse teşekkür ederimmm
Eheheh teşekkür ederim ve teşekkürün için de rica ederim :D
ben de rica ederimm shshsh
Ben de öyleyim ya genel olarak bütün duygularımı yoğun bir şekilde yaşıyorum
Aşkı yoğun yaşasak yeterr sankii😃
Duygusuzum. Pek bir şey hissetmiyorum. Sükun içindeyim.
oh ne rahat
Her bir duyguyu yaşıyorum ama en çok hoşlanma, güzel enerji ve aşk yoluna giden duyguyu daha çok yaşıyorum.
@frambuazlıçilek: Her bir duyguyu yaşamak en güzeli. Geriye dönüp baktığında keşkelerin olmaması adına güzeldir.
Özlüyorum şu sıralar, çok çok çok özlüyorum, burnumda tütüyor vicdansız
Regl dönemi dolayısıyla sürekli ağlamaklıyım bugünlerde shshsjd
İçimde fırtınalar yaşanıyor dışardan soğuk nevale görünmem
Genelde duygusal değil mantıklı davranırım da sen çok mu duygusalsın @frambuazlıçilek
Bende bu aralar çok yoğun yaşıyorum
Hissettiğim bütün duyguları zirvede yaşarım..
Aşırı yoğun duygular
Duygularımı gizledim bir şekilde
Bu aralar stres
Yorgunluk, bıkkınlık.
Hepsini yaşıyorum
Her duyguyu yaşıyorum
Pek de duygulu birisi değilsin
Neşemden illallah etmiş durumdayım
Hepsini eşit yaşıyorum jdj
Her duyguyu 50 tona ayırıp yaşıyorum.
Nasıl bir duygu yaşıyorum bende bilmiyorum
Melankoliğim bu sıralar