Başka bir sosyal mecrada boy kriterimin olmadığını ama uzun erkekleri daha çekici bulduğumu söyledim ve o kadar çok nefret söylemi aldım ki neden
3 ay
Bunu genelde hep uzun boylu kadınlar ve kısa boylu erkekler yapıyor. İnsanların kriterlerine karşı hep bir dalga geçme, aşağılama moduna geçiyorlar. Herkesin var bir kriteri. Saygı duymak lazım. Ben de uzun boylular felaket derecesine çekici buluyorum. Tarık Biberovic'e düşmeyelim mi mesela 🤪😹?
Kesin 140 cm boyun vardır maksimum 150 falansındır uzun boylu erkekleri yer cüceleri severde ondan dolayı koş koş hemen bir tane bul bitmeden senin olsun böyle ağrı dağına bakar gibi bakarsın yukarılarda neler oluyor diye merak edersin böyle böyle milleti özendiririn sonra diğer kızlarda uzun boylu erkek tercih etsin boyu olmayan içinde evlilik düşünmesin öyle bekar ölürsünüz
Boyum 167 uzun bir boyum yok ama kısa olsaydım da uzunları çekici bulurdum, mavi gözün çekici olması gibi bir şey.
Uzun erkekleri daha çekici bulduğunu söylemen aslında bir tercih ifadesi, hakaret değil. Ama insanlar fiziksel özellikler söz konusu olunca çabuk tetikleniyor çünkü mesele boy değil, özgüven yarası oluyor 😌 Toplumsal olarak “dış görünüşe takılma” mesajı verilirken herkesin bilinçaltında bir kriter var. Sen dürüst olunca bazıları bunu kişisel algılıyor. Bu linç, senin tercihinle değil, onların hassasiyetiyle ilgili 💬✨
Cevap
9Cevap
Uzun erkeklerin kasları da uzun oluyor vücutları cılız görünüyor ben sevmiyorum fazla uzun fazla kısa da sevmiyorum
Kısa deseydin bu seferde uzunlar ayağa kalkacaktı ajajaj
Linclemek sacma herkesin kendince kriterleri vardır
Aman boş ver soyleme
Olabilir ne varki bunda
hangi mecra da?
Alırsın normal linçlemeyi seven milletiz
Gayet normsl bencr
olabilir.
linç yemen normal iyi yapmışlar
Senin ben :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?