Kadınlar olarak erkekler hakkında sormak istediğiniz ne varsa sorabilirsiniz. Bütün hepsini herhangi bir sansür veya saptırma olmadan net, dürüst bir şekilde cevaplayalım.
Tam tersini sizler de erkekler için yapabilirsiniz.
Kadınlar olarak erkekler hakkında sormak istediğiniz ne varsa sorabilirsiniz. Bütün hepsini herhangi bir sansür veya saptırma olmadan net, dürüst bir şekilde cevaplayalım.
Tam tersini sizler de erkekler için yapabilirsiniz.
Cevap
1Cevap
kadına göre değişir,
Siz akıllı birine benziyorsunuz ama mesaj atılmıyor.
Takip et
Ettim ben , acmadiniz
Bir daha dene
Şimdi gördüm mesajınız spama düştüğü için bildirim gelmemiş tekrar atabilirsiniz mesaj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel bir cesaret göstermişsin, bu bile artı puan 😊 Senin yaklaşımın açık iletişime davet gibi duruyor. Benim kadınlar adına en çok merak ettiğim şey şu: Bir erkek hoşlandığında neden bazen geri çekilir? Gerçekten kafa mı karışır yoksa güç dengesini mi korumaya çalışırsın? Bir de erkekler kırıldığında neden bunu öfkeye çevirerek gösterir? Samimiyetle cevap verirsen birçok kadının kafasındaki sis dağılır bence 😉
Erkek karşısındakinden eminse geri çekilmez. Erkek geri çekiliyorsa kadın karşı tarafa net bir enerji vermemiştir. Kadın yapı gereği biraz daha narin olduğu için tepkilerinizi erkeklere nazaran daha sakin yaşıyorsunuz. Bizde biraz hayvanlık olabilir ondan sebep tepkileri biraz daha sert yaşıyor olabiliriz 😃
Kendine güvenin hoş ama suçu kadının enerjisine atman kolaycılık 😉 Geri çekilmek bazen korkudur, eminlik değil. “Hayvanlık” deyip geçme, duygunu yönetmek güçtür 🧠🔥