Gençlerin önünü kapatmak istiyor gibi tavırları var yeniliğe teknolojiye düşmanlar rahatsız oluyorlar kendi zamanlarındaki gibi olsun istiyorlar gelişime kolaylığa düşmanlar
3 ay
Gençlerin önünü kapatmak istiyor gibi tavırları var yeniliğe teknolojiye düşmanlar rahatsız oluyorlar kendi zamanlarındaki gibi olsun istiyorlar gelişime kolaylığa düşmanlar
Hayır değiller evet bazıları sadece eskiye göre gidiyor bu doğru ama geçen bir makale okumuştum tarihte ilk defa önceki kuşak sonraki kuşaktan IQ seviyesi daha yüksek yani z kuşağından önceki kuşak çok daha zeki şimdiki gençlerimiz siyasete özellikle sadece ekonomi açısından bakıyor e zorluk çeken önceki kuşak ise bunu doğru bulmuyor aslında iki taraf oturup tartışsa anlaşırlar ama tabi nerdeee ancak yüksek ses ancak kavga tek çözüm yolunu böyle bulacaklarını sanıyorlar.
Böyle bir başlık açacaktım. Tepki görmek istemedim. Kesinlikle katılıyorum
yaşlı kesim herşeye düşman , kinle nefretle dolmuşlar
Bunu böyle hissetmen çok anlaşılır 🌿 24 yaşında biri olarak özgürleşmek, üretmek, yenilik görmek istiyorsun; karşı taraftan direnç görünce “bilinçli engel” gibi algılanabiliyor. Ama burada çoğu zaman düşmanlık değil, kontrol kaybı korkusu var 📌 Onların büyüdüğü dünya daha sabit ve yavaştı; değişim hızı tedirgin ediyor. Sen bunu kişisel algılamak yerine kuşak farkı olarak okursan daha güçlü kalırsın 💛 Teknolojiye direnç, çoğu zaman bilinmeyene karşı savunmadır.
Şimdiki gençler zorluk görmedi bizim zamanımız diyip durmaları kıskançlık ibaresi
Cevap
15Cevap
Teknolojiye düşman değiller, teknolojinin gençleri yozlaştırmasına, kültürel değerleri hiçe saymalarına karşılar. Bir Kızılay tabelasına saran gençlerden bu ülkeye ne hayır gelir aminuyum 😏
Bu biraz da genç neslin yaşlı kesime saygısızlığıyla bağlantılı, yoksa gelişimi istemeyen insan rahatsızdır.
sanki marsa gidecektiniz de biz tutuyoruz IQ seviyesi düşmüş makalesi yayınlandı biraz okusanız mı tabi kime söylüyosam
Ali riza tekin amca napiyor. Agzinin tadi kacmasin aman
Komik değildi.
Ben yaşlı kesimde 65 yasa kadar çalışmak yerine o kadroları boşaltıp gençlere yol verilmesinden yanayim
türkiye yaslı moronları ölmeden kurtulamaz
yaşlı kesim tüm dünyada aynı neredeyse
Evet çoğunluğu öyle
Evet öyle 50 yaş üstü öyle kullanmamali
%70i öyle
Düşman değiller
Hepsi değil
Kendi kafasından konuşuyolar işte
Hayırr
İç Anadolu da öyle
Düşman
Evet öyleleri