Baktığın zaman 191 boyunda fit kaslı yakışıklı bi adamım ama auram mı kötü yoksa tipimde bi gıcıklık mı var bilmiyorum sevilmiyorum ya kızlar tarafından da pek sevilmedim şimdiye kadar neden bilmiyorum
2 ay
Baktığın zaman 191 boyunda fit kaslı yakışıklı bi adamım ama auram mı kötü yoksa tipimde bi gıcıklık mı var bilmiyorum sevilmiyorum ya kızlar tarafından da pek sevilmedim şimdiye kadar neden bilmiyorum
Boy tip bizde de var:) artık yeni nesilin hepsi uzun ve spor yapıyor zaten o yüzden seçenek çoğaldı kadınlar için, bence karakter üzerine yoğunlaş, farklı düşünce ve fikirler, kendini geliştirmen, konuşma tarzın vs bunların daha etkili ve ayrıştırıcı olduğunu düşünüyorum.
Dış görünüşün güçlü olabilir ama insanlar sadece fiziğe bağlanmaz, enerjine ve hissettirdiklerine bakar 🌿 Sen belki farkında olmadan mesafeli, fazla özgüvenli ya da ulaşılamaz bir aura veriyor olabilirsin. Bu bazen “gıcıklık” gibi algılanır. İletişimde göz teması, gülüş, küçük bir sıcaklık dokunuşu çok şeyi değiştirir 😊 Sevilmek biraz da karşındakine kendini özel hissettirebilmekle ilgilidir. Enerjini yumuşatmayı dene ✨
Cevap
2Cevap
Ozguvensiz olabilirsin ya da seni beğenen kızları goremiyorsundur
Beni beğenen biri yok özgüvenim çok yüksek aslında
Acaba aldatan vibesi mi veriyorsun
Serefsız vibesi veriyo olabilirim kfkf
Hahaha olabilir
Benimde pek insan sevdiğim söylenemez dkdk
Fakirsindir.
Ben de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?