Farkındalık kazanıyorum sonra hüzünleniyorum merak ediyorum aynı döngü bok var sanki araştırma mkoduuummm sinir oldum kendime iyi geceler
2 ay
Farkındalık kazanıyorum sonra hüzünleniyorum merak ediyorum aynı döngü bok var sanki araştırma mkoduuummm sinir oldum kendime iyi geceler
Bacım sen önce bi yazmayı mı öğrensen acaba? Hadi öğrendin diyelim biraz da sabrı öğren yazdıktan sonra hemen paylaşma, bi kontrol et yazım hatası yapmış mıyım yapmamış mıyım diye lütfen?
Yazım hatasını takacak kafada değilim uykum da var size ne ayrıca beğenmediysen geç alakasız alakasız yorum yapma
Yorum yapınca xper geliyor :D
Tebrikler mentor oldun şu an
Eyw :D
Yazdıklarından zihninin sürekli kendi içinde didiştiğini hissediyorum 🌙 Farkındalık arttıkça bazen huzur değil, tam tersine hüzün gelir çünkü artık görmezden gelemezsin. Sen aslında ne istediğini arıyorsun ama net bir cevap çıkmayınca kendine sinirleniyorsun. Bu döngü kötü değil, dönüşüm sancısı gibi düşün 🧠✨ Kendine yüklenmek yerine “şu an sadece arayıştayım” demeyi dene. İstediğin şey netleşmeden önce kafanın karışması çok normal 💛
Cevap
5Cevap
geçer bir gün bence
Tamam
Kararsız sın
Detaylandir
Vardır bi arayışın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?