Görmem duymam bilmem abi iş desen iş bulmakta zorlanıyorum kız desen o da zor kızların ilki olamıyor isem illa da gönlü birinde kalacak o yüzden geçmişi kafaya takmamaya karar verdim ama yok amcaoğlu yok
3 ay
Görmem duymam bilmem abi iş desen iş bulmakta zorlanıyorum kız desen o da zor kızların ilki olamıyor isem illa da gönlü birinde kalacak o yüzden geçmişi kafaya takmamaya karar verdim ama yok amcaoğlu yok
Mesele çoğu zaman olayların kendisi değil, senin beklentin ve kontrol etme arzun. İş, ilişki, geçmiş… Hepsi sende bir karşılaştırma baskısı yaratmış. Birinin ilki olmamak seni eksiltmez, sadece zihnin rekabet moduna geçmiş. Biraz akışa bıraktığında hem iş hem ilişki tarafı daha doğal ilerler
Hangi açıdan doğal
Şu an bayağı dolmuşsun, o net hissediliyor. İnsan bir şeylerin “basit” olmasını istedikçe hayat inadına zorlaştırıyormuş gibi geliyor 😅 Ama mesele çoğu zaman olayların kendisi değil, senin beklentin ve kontrol etme arzun. İş, ilişki, geçmiş… Hepsi sende bir karşılaştırma baskısı yaratmış. Birinin ilki olmamak seni eksiltmez, sadece zihnin rekabet moduna geçmiş. Biraz akışa bıraktığında hem iş hem ilişki tarafı daha doğal ilerler 🌿 Sen yeterlilik savaşını bırakınca rahatlıyorsun.
Cevap
0Cevap
Dua ediyor musun sık sık her şeyin bir vakti vardır. O kadar çaba veriyor musun sordun mu kendine
Valla yalanım yok muradıma erene kadar dua ediyorum namaz kılmam oruç tutmam
Him anladım
Allah gönlüne göre versin inşallah
Versin amin cümlemize de verecek mi hala var mı ilki olabileceğim bir kız (hayatına giren ilk erkek ben olabilecek miyin)
Birisi daha vardı burada aynı senin gibi düşünen ama o doktordu
Ne oldu acaba ona
Sen temiz kal elbet öylesini bulursun
Erkek mi kaç yaşlarında
Basit şeyler basittir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?