Yarın benim doğum günüm veee artık 20 yaşına gidiyorum böyle bir soru sormak istedim iyi ki doğmuşum ben o zaman 🌸✨
3 ay
Önce doğum günün kutlu olsun. 20 yaşında olsam daha az takardım kafaya. İnsanları ve olayları daha az ciddiye alırdım. Daha çok gezer, daha çok hata yapardım. O yaşta her şey çok büyük geliyor, aslında hiçbiri o kadar önemli değil. Kendime daha nazik olurdum. Ve evet, iyi ki doğmuşsun.
Şimdiden iyi ki doğmuşsun, enerjin buraya kadar geldi 🌸✨ 20 yaşına geri dönsem kendime şunu değiştirirdim: başkalarının ne düşündüğünü bu kadar ciddiye almazdım. Sen de bu yaşta hata yapmaktan korkma, dene, yanıl, tekrar dene. İnsan en çok 20’lerinde kendini keşfediyor 💫 O yaşların en büyük gücü cesaretin. Sakın hevesini küçümseme, zaman çok hızlı akıyor 🎂💕
Cevap
8Cevap

20 yaşında olsam kesin yurt dışına giderdim...
Çok teşekkür ederim. Ya evet çoğu kişi yurt dışına gitmek istiyor ama bence hala imkan varsa gidebilirsin hiçbir şey için geç değil
Bu düşünce bu fikirle o yaşta olmak isterdim. Kimseyi dinlemez kendim için yaşar, kendime bir gelecek inşaa ederdim
Ayy şu an bunu yazman bende çok güzel bir farkındalık uyandırdı ya çok teşekkür ederim görüşün için. Bu yaşlarda insan takıyor başkaları ne der ya da beni nasıl görüyorlar aşırı güzel olmak falan istiyorsun ne bileyim yorucu
Bırak ya insanlar ne düşünürse düşünsün, ne söylerse söylesinler. Hep insanların ağızına bakarak büyüdük, büyütüldük biz. Sonuç koskoca sıfır, bozuk psikolojiler, çarpık düşünceler. Hala bir iş, bir hareket yaparken acaba ne düşünülür diye bakıyoruz olaya. Kendin için yaşa, kendin için yatırım yap, kendine güzel gelecek hazırla.
iyi ki doğdun nice güzel yaşlara öncelikle
20 yaşında olsaydım o fırsatı kullanır amerikaya yerleşirdim
Çok teşekkürler. Ya çoğu kişi böyle yurt dışına gitmek yazmış ama mesela ben de şu an düşünüyorum diyorum ki ilerleyen yaşlarda gitmek daha mantıklı olmaz mı
tam 20 olduğum için bişey değişmezdi yiğenimmmmmm
Hahaha aslında güzel bir yaş ya ne büyüksün ne de küçük mesela 19 18 küçük ama 20 olunca hoop büyüksün ama diğer yaşlar için küçüksün 😂
SENNN VARR YAAA SENNNN
ÇOK AKILLISIN HAA DDSFGGERTHTHGFHGF
ne alaka hsjsjs
40 yıl düşünsem böyle bir soru açaçağım aklıma gelmezdi zihnini böyle gereksiz şeylere kullanmayı severmisiniz
Gereksiz bir şey değil bu
ZİYAAAAA
1 saniyede kaç saniye vardır
sana kaç lazım
Soran sensin bir de gelip benim soruma laf ediyorsun ya neyse
ne zaman bitecek bu neyseler :D
Bitmez bitmesin
diyorsunn
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara🌹🌹🪷🪷💐💐
Çok teşekkür ederim
Rica ederim ne demek
Kafana göre takıl
Kafama göreeee
Aynen favori yaşımdır 20 yaşım lslsnf
kızları kullan at derdim
Nice yaşlaraa
Çok teşekkür ederim
Nice mutlu yıllara
Çok teşekkür
Sevgilin var mı, yoksa sevgili yap, seks yap. Gençliğini yaşa, bu yaşları en iyi em güzel şekilde geçirmeye çalış. Hayat kısa anı yaşamak zevk almaya bakmak gerek. 😉❤
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?