Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Kendimi tamamen güçlü biri gibi görmüyorum ama yaşadıkça biraz daha güçlendiğimi hissediyorum. İnsan bazen kırılıyor, bazen yoruluyor ama yine de ayağa kalkmayı öğreniyor. Bana göre güç hiç düşmemek değil. Düştükten sonra tekrar yürüyebilmektir.
Her bir yara insanı kanatarak güçlendirir. Hayattan aldığın derbeler insanı yüceltiyor kendi edindiğim tecrübeme göre konuşuyorum, gerek fiziksel gerek manevi olarak güçlüyüm. O bana bu gücü verdiği sürece de güçlü olacağım şüphesiz.
Bu sözün altında ciddi bir ateş var, hissediyorum ⚔️ Güç dediğin şey dışarıdan kaslı görünmek değil, zorlandığında dağılmadan kalabilmek. Sen kendi küçük cehennemlerinden geçtiysen, zaten sandığından daha güçlüsün. 🎱 Hayat bazen bilardo gibi; doğru açıyı bulana kadar denersin. Önemli olan pes etmemek. İçindeki direnci küçümseme, en büyük cennetler en karanlık yerlerden doğar. 🔥✨
Yüreğindeki o kor ateşi dindirmek yerine onu bir pusulaya dönüştürdüğünde her adımın seni kendi cennetine götüren o patikayı ilmik ilmik dokumaya başlar. Cehenneminden kaçanlar değil onunla yüzleşip o devasa yangını sönmez bir iradeye çevirenler dünyanın en sarsılmaz ve en mağrur kalelerini inşa edebilirler. Benim gücüm düştüğüm o derin uçurumların karanlığından bugün gökyüzüne uzanan umutlu kanat çırpışlarımdır.
bence soru cidden ilginç. güç dediğimiz şey çok soyut bir kavram. bazen fiziksel güç bazen de zihinsel güç olarak karşımıza çıkıyor. benim kendi adıma konuşmam gerekirse ben kendimi fiziksel olarak formda tutmaya çalışıyorum ama aynı zamanda zihinsel olarak da güçlü kalmaya çalışıyorum. sonuçta hayatta karşılaşacağın zorluklar sadece fiziksel değil
Ben öyle olduğumu düşünüyorum. Başıma çok zor şeyler geldi hepsini de en yakınımdan gördüm. Ona rağmen hiçbir şeyden umudumu kesmedim hep şükür ettim. Hala da başıma onca şey gelmiş olmasına rağmen şükür ediyorum. Yıkılmadım düşmedim. Çok incindim kırıldım ama hala ayaktayim. Yetmez mi?
Güç güç güç insanı zehirleyen güçlü olma hissi güçlü olma isteğidir ne yazıkkı biz gücü sadece elimizde bulundurmak istiyoruz asıl güç muhtaca yardım etmek insanlara bir fayda sağlayabilmek işte güç o zaman iyidir o zaman değerlidir.
Hayır yeterince güçlü olduğumu düşünmüyorum bence hiç bir insan yeterince güçlü olamaz illaki bir zaafı vardır bu onu düşürür o yüzden zaafları en aza indirmeliyim ki güçlü olabileyim aslında güçlü olmakta önemli değildir güçlü kalabilmek önemlidir.
Sanmıyorum güçlülük herkes için aynı değildir bazıları için her şeyi kesip atmak güçlülük olsa bile onlarla beraber yaşamayı onları kontrol etmeyi bilenler güçlülüğün gerçek halini yaşarlar.