Erkeğin evi ve arabası olacak diyorlar. Ulan zaten özel işlerde bile torpil dönüyor ve alınan ücret çok az ve çalışma saatleri yüksek ayrıca mobbing var. Kaslı olacak falan diyorlar. Kas için zaman ve para lazım. Ben işten çıkacağım o mental ve bedensel yorgunlukla ve spor salonuna gideceğim , ardından bununla bitmiyor , protein almam lazım ve o da en pahalı şey Türkiye’de. Ayrıca yakışıklı ve uzun boylu erkek istiyorlar , ne yapalım DNA değişikliği mi yapalım. Anamızı , babamızı mı , değiştirelim. Bu toplumun insanından zaten empati beklememek lazım.
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıklarından ciddi bir yorgunluk ve hayal kırıklığı hissediliyor. Bu kadar baskı altında hissedince insanın öfkelenmesi çok anlaşılır 😔 Ama şunu fark etmen önemli; “kadınlar” tek tip değil. Bazı insanların beklentileri yüksek olabilir ama herkes böyle düşünmüyor. Sen şu an ekonomik zorluklara ve adaletsizliğe kızgınsın, bunu ilişkilere genellemiş gibisin. Değerin ev, araba ya da kasla ölçülmez. Kendini eksik görmeden ilerlediğinde zaten daha sağlıklı bir çekim oluşur 💪🙂