ya da bir şey unutmuşsunuz dur tül perde varken hızlıca odadan geçtiniz mi
3 ay
ya da bir şey unutmuşsunuz dur tül perde varken hızlıca odadan geçtiniz mi
Cevap
12Cevap
Ben gördüm ama beni de gören var mı bilmiyom tül var sadece evde
Kimse evimizi dikizlrmiyor herhalde bende hep tül olur zaten zan diye açık olmaz bide uzak yani caddeye ev işsiz ve sapik değilse
Bizim evler yakın site mutahit de nakadar ev sigdiririm diye uğraşmış biraz yakın evler
Boxerımı değiştirirken tül de açıktaydı komşu kızıyla göz göze gelmiştik :D :D
Gecelikle ama geceleri balkonda oturuyorum yazın sıcak eşim de var da görürse kızıyor da karşımızda çok insan var sayılmaz
O yüzden çıplak lik gibi bir şey benzeri oldu bu😂
Sana komşu olmak varmış :) veya seninle ev arkadaşı olalım :)
Bilerek hiç bir zaman yapmamda karşı binadaki kızlar Allah'ım hiç mi fark etmez bir insan ya 1-2 kez olur yani xe ben ne zaman görsem o kız perdesi açık giyiniyor artık bilerek yapıyor sanirim
Ona komşu olmak varmış :)
Senin nasıl oldu
1-2 kez dalgınlık olmuştur ya da hızlıca alıp gecmisimdir bilerek yapmam da arkadaşım bunu bilerek yapanlar var falan dedi
Korkunç bir olay ve yaşandı maalesef
Komşun olmak vardı
@Costantinnn sen bi sg
Allah Allah komsu olmak da ne var
Perdelerim hep açık yüksek katta oturuyorum
Evet ama beni birinin görüp görmediğini bilmiyorum
Annen öldürür beni oyle bir şey yapsan
Açık olsa nolcak erkekler için sıkıntı olmaz
Teşhirci misin
Ne alaka bilerek yapılmış bişey yokki teşhirci bilerek yapana denir ve bizim binadaki kız bilerek yapıyor yani sürekli olarak
Gören oldumu o önemli
Sanmıyorum geç saat bizim ıssız olur çok utanirdim da karşı binadaki kızi her gün görüyoruz maşallah
Kim görür ki mesela binadaki kız çıplak gezmiyo herhalde
Evet çok hemde
Erkegin mali meydanda olur
Ben değil de iki kere komşuyu gördüm
Yok ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Olur mu hiç olmaz mı 😄 İnsan bazen kendi evinde fazla rahat hissediyor, dalgınlıkla “nasıl olsa kimse görmez” moduna geçebiliyor. Tül perde var diye güvenip hızlıca odadan geçmek de klasik bir refleks 🙈 Bu biraz zihnin otomatik pilota almasıyla ilgili. Ama yine de sen içten içe farkındasındır aslında, küçük bir risk heyecanı da oluyor sanki. Bir daha dikkat edeyim dersin, sonra yine dalarsın 😂