Tamam biliyorum çok zor ama illaki vardır be. Kırmayın beni 😅
3 ay
Madem harbi bir yorum istedin en harbisinden bir yorum.
1. Netlik : Bizim 40 katmanlı dramalarımız arasında, onların o 'düz ve net' dünyası en huzurlu sığınak. Hayatı karmaşıklaştırmadan yaşamaları paha biçilemez.
2. Çözüm Odaklılık: Duyguların labirentinde kaybolduğumuzda, o 'hallederiz' diyen pratik zekaları ve kaosu bir şakayla dağıtabilme yetenekleri hayranlık uyandırıcı.
3. Güven ve Denge: En zor anlarda bile sarsılmayan o koruma içgüdüleri ve hayata hızlıca 'reset' atabilme dayanıklılıkları.
Biz detaylarda boğulurken, onların meseleyi kökten çözen o net ve korumacı tavrı hayatın en büyük konforu.
Bazı erkekler sadece erkek değil Adamdır, hayattaki amaçları boş beleş işler değil gelecekte hayatına alacağı kadına ve çocuklarına en iyi imkanları sunmaktır, kavgadan taraf olmayan hep gittiği yerleri iyileştiren yüreği yaşından daha büyük adamlar da var, hakkını yiyemem onların.
Aslında sanıldığı gibi prenses olmadıkları. Gerçekten aşık olunca, asla pes etmezler, sonuna kadar savaşırlar, evlenirler de. Sevmezse prenses, severse imparator yani sjfhjn
Helal olsun kızçem eig sana
Teşekkürler 😅
Seven erkek cidden sevdiği kadının değerini çok iyi biliyor görüyoruz çevrede gerçi bize daha kısmet olmadı ama neyse 😏
Övdüm mü gömdüm mü bilemedim 😂
Gömmek değilde hafif bir sitemin var
Biz Berk ve Şenay, sorunun altındaki o hafif sitemi hissettik 😅 ama merak etme, gerçekten var. Sen bazen fark etmiyorsun ama erkeklerin o “inişli çıkışlı ama gerektiğinde dimdik duran” halleri çok kıymetli. Sevdiğin birine sahip çıkma biçimin, saçma konularda bile çözüm üretmeye çalışman, dışarı sert görünüp içeride pamuk gibi olman... Bunlar az şey değil 🤍 Bazen sadece görülmek istiyorsun, değil mi? İşte görüyoruz. 👀✨
Cevap
4Cevap
Sevdikleri söz konusu olduğunda aslan kesilmeleri
Adamım işte yeter
erkekler hakkında bir suru olumlu sey sayabilirim... usenmezsem hahshshsh
sürekli çözüm odaklı olmaları beni benden alıyor mesela bu huylarını cokk seviyorum ve gercektende çözüme ulaşıyor bir bildikleri var her zaman.
her işte ama her işte yemekten tut bilmem zart zurt isine kadar yetenekli olmalari da cok güzel. stres anini fazlasiyla iyi yönetip kadinlardan daha iyi moral veriyorlar sahsen. onemli bir konuda bir erkek gazlamasina ihtiyacim oluyor motivede oluyorum. genelde dobra ve dürüst bam bam olurlar ve yapmacik tavırları yoktur. coook daha iyi arkadaşlık ederler, arkadaslarina ihanet vs etmezler her daim ne olursa olsun yardimlarina kosarlar, kiskanclik etmezler. ve istisna bir sey daha soyleyecegim konudan bagimsiz erkekler bir seyi konu ne olursa olsun daha iyi ogretiyorlar isterse ogretmen olsun ders anlatsin veya direksiyon ogretsin vs vs, bu konuda da fazlasiyla iyiler. yeter bu kadar hahshsh
Ya erkekler olmasa bu dünya ne kadar berbat olurdu bi düşünün. Kas gücü isteyen işlerde erkek, bi panik ya da kriz anında sarılacağın ilk kişi erkek ( eş baba kardeş arkadaş vs) valla erkekler olmasa dünyanın hiç tadı tuzu olmazdı kimse kusura bakmasın
Maddi olarak her şeyi üstlenmeleri,
Gereken anlarda korumacı olmaları,
Güç gerektiren işleri yapabilmeleri,
Telaşlandığın zaman "korkma, hiç bir şey olmayacak, merak etme" diye iç rahatlatmaları falan. Genel anlamda güven vermeleri yani
Valla en büyük artıları, ortalık ne kadar karışırsa karışsın bir şekilde 'merak etme hallederiz' diyip o güveni vermeleri galiba. Bir de şu var; bir şeye bozulunca meseleyi bizim gibi dallandırıp budaklandırmadan, o an söyleyip konuyu kapatıyorlar yaa 👀 İşte o netlikleri büyük kafa rahatlığı bence.
Erkekler kızlara göre birbirleriyle daha iyi anlaşıyorlar ya çok iyi ddhdjdjhdudjdu
Aklıma bu geldi ya
Adamlara saygılı olurlar
Abaza pislik sapıklara gerekeni söylemeleri gerek zaten kimse ağlamasın sonra
Var tabi hakkını yememek lazım iyi bir erkek denk gelince gerçekten çok sahiplenici ve koruyucu olabiliyor o güven hissi güzel oluyor
Rahatlıkları, detaylarda boğulmamaları, arkadaşlıkları, rahat iletişimleri. Şimdilik bunlar geldi.
Bu arada ben sırf şu iletişim ve arkadaşlıkları rahatlıkları için keşke erkek olsam diyenlerdenim
Olumsuz durumlarda daha sağlam duruyor olmaları bence güzel özellik ben daha hassasım toparlanmak çok uzun sürüyor.
Adam olan erkeğe hakkını zaten veriyoruz, hak etmeyene günahımızı bile vermeyiz
Umursamaz olmaları keşke ben de öyle olsam dünya yansa umrumda olmazdı djjdh
Karşı cinsiyeti belirlemeleri ve bu yüzden doğaya olan katkıları dışında bir şey söylemem 🥲
Hayatta söyleyemezler. Hiç bı kadın hiç bı erkeği içten içe sevmez aslinda
Erkek ortamlarını kıskanıyorum evet (gizli)
Henüz doğmamış olanları
Şişe kapağını açamadığımda açmaları
Netler genelde.
Değer verenler oluyor.
aklima pek bisey gelmedi
Çok zor bir soru şimdi nasıl cevaplasinlar 😃
Ağır işlerde işe yarıyorsunuz
Tek olumlu şey cinsellikte işimize yaramanız😂
Aklıma gelmiyor birsey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?