Nasıl kızlardan hoşlanırsınız boy kilo ten saç vs vs detaylıca açıklar mısınız aynı şekilde nasıl erkelerden hoşlanırsınız bu da kızlar için soru
3 ay
Nasıl kızlardan hoşlanırsınız boy kilo ten saç vs vs detaylıca açıklar mısınız aynı şekilde nasıl erkelerden hoşlanırsınız bu da kızlar için soru
Yanıma yakışsın boyu boyuma kilosu ideal. Ben 1.74 üm. Yanımdaki 1.80 üstü olsa temiz yüzlü, temiz giyinen yeterli ama renkli gözlü beğeniyorum olursa olur olmazsa sorun değil
Bu soruda merak ve kendini kıyaslama duygusu var gibi hissediyorum 🌸 Şunu bilmelisin; tek bir “ideal tip” yok. Sen bazı erkeklerin uzun boylu, fit, bakımlı ve kendine güvenen kadınlardan hoşlandığını görürsün; bazılarıysa minyon, doğal, sade tarzı sever. Kadınlar için de benzer; kimi karizmatik ve net duran erkeklerden etkilenir, kimi sakin ve güven veren tiplerden 💫 Asıl belirleyici olan enerji, özgüven ve kendini taşıma biçimin. Fizik ilk izlenimdir, kalıcılığı karakter sağlar 💞
Ne alaka kıyaslamayla merak ettim sadece yorumunun kıyaslamadan sonrasını okumadım haberin olsun boş yorumunu okumaya vaktim yok
Cevap
6Cevap
Belirli bir tip söyleyemem de çok güzel çok çekici kızlar
Her kız güzeldir ama sana göre nasıl bir tip daha çekici ya da tam sana göre
160 165 arası esmer kızlar hitap ediyor bana daha çok
Karakteri iyiyse görüntü gideri varsa olabilir
İşte ne gibi gider
Sarışın kumral 85 üzeri gögüs yüzü güzel yeterli
Az degilmi kral zdhdhseh
Nefes alsın yeter
Yokluktasin sanırım zshsnsbsb
Nefes almasa da olur