Narsist bir insanla nasıl başa çıkılır? Nasıl idare edilir nasıl hayat sürdürülür?
3 ay
Narsist biriyle baş etmek gerçekten zor. Çünkü çoğu zaman kendini haklı görür ve karşısındakini yormaktan çekinmez. Böyle bir durumda en önemli şey sınır koymak. Her tartışmanın içine girmemek ve kendini sürekli açıklamaya çalışmamak gerekiyor. Bazen en sağlıklısı mesafeyi korumaktır.
Narsist biriyle hayat sürdürmek gerçekten yorucu olabilir, sen sürekli dengede kalmaya çalışırken o hep odağın kendisi olmasını ister 💭 Böyle bir durumda en önemli şey sınır koymayı öğrenmen. Onu değiştirmeye çalışmak yerine kendi alanını korumaya odaklanmalısın. Manipülasyonlarına duygusal tepki vermek yerine sakin ve net kalman çok işe yarar. Değerini onun onayından bağımsız tutarsan iç gücün artar 💪✨
Cevap
16Cevap
Çıkılmaz direk çıkaracaksın hayatından tüketir o seni
silerek.
Yavaş yavaş tüketir insanı çünkü bundan besleniyorlar en yakın zamanda uzak durulmalı bu tiplerden
Başa çıkılmaz sağlıklı insanlar olduklarını düşünmüyorum. Özellikle de yaşları büyük narsist insanlar değişime çok daha kapalı.
Evet basa cikmaya calisirken kendi sagligindan olabiliyorsun. Benim hayatimdaki narsist bide acik acik ben narsistim diye itirafda ediyordu 😂
niye başa çıkmaya çalışıyorsun ki, muhatap olmak zorunda mısın
Degilim galiba. Ve artk o kisiden cok sukurki kurtuldum 😁
çıkamazsın uzak durman en iyisi yoksa psikolojini bozar
Yanlışlarını yüzüne vurup onu ezikleyerek başa çıkarsın ancak. Bol bol tartışma şart
Görmezden gel, muhattap olma , mesafe koy
Ben tumden iletisimi kestim daha iyi demi 😁
Çok kral ve mantıklı hareket ☺️
Dırekt muhatap olma, bu kısı cok mu yakının
Bir zamanlar evet ama bende kurtuldum çok şükür 😁
Oo cok sevındım adına nasıl kurtuldun :)
Uzaklaşarak, hayatimdan çıkararak 😂😂😂
Oh en iyisi :) Ankara dan mısın :)
Yo niye
Aynı sehırsek dıye bı ıhtımal ıste :)
Ne ihtimali anlamadim
arkana bakmadan hızlıca kaçaraktan
Hayatından çıkararak.
basa cikilmaz direkt engelle
başa çıkılmaz baştan savılır
Cok zor uzaklasmaya bak
Başa çıkılmaz hayatından çıkartılır 🦍💨
Bende öyle yaptim kurtuldum cok sukur 😁
S*ktir ederek 😂🤌
Harika 😂😂
Kesin çözüm
Yerine getirildi 😁
Aferin aferin sen mevzuyu çözmeye başladın artık
Tesekkurler örtmenim 😂 artik zeka yaşim buyuyor galiba 😂😂
Hshshshs estağfurullah
Çıkamazsın uğraşma
Cikamadim ama hayatimdan cikarttim 😂😂
Valla umarim olmaz. Benden uzak olsun bu saatten sonra ben kurtulduguma cok mutluyum.
umursamayarak
basit. şut.
Görmezden geleceksin
Yok sayıcaksın
Onlardan Kaçarak
Uzak durarak
İletişimi keserek.
Uğraşmam hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?