Eğer dikkat ederseniz insanların kıskançlığını yaptığı şakalardan anlayabilirsiniz. Ama benim gibi özgüven abidesi insanlar buna gerek duymaz direkt lafı dolandırmadan söyler , dobralık her zaman iyidir🔥
3 ay
Eğer dikkat ederseniz insanların kıskançlığını yaptığı şakalardan anlayabilirsiniz. Ama benim gibi özgüven abidesi insanlar buna gerek duymaz direkt lafı dolandırmadan söyler , dobralık her zaman iyidir🔥
Elimden geldiğince genelde sevdiğim insanlara şaka yaparak onları güldürmeyi severim ama tabii mizah anlayışı olan insanlar da olmalı mesela bazı insanlara şaka yaparsın yanlış anlar her insan mizahtan anlamaz
Benim mizacım daha çok sakin ve gözlemci diyebilirim. Çok şaka yapan biri değilim ama ortamına göre espri yapmayı da severim. Gereksiz laf dolandırmak yerine düşüncemi açık söylemeyi tercih ederim. Bazen dozunda bir espri ortamı yumuşatır ama her şeyin de bir yeri ve zamanı var.
Çok yapmam hayır genelde ciddiyet esastır bende

Esprilerle insanlari bükerim.
Esnekse bükülmez o

Bükülür.
Enerjin baya net ve güçlü görünüyor 🔥 Senin gibi özgüveni yüksek biri lafı dolandırmaz, bu çok kıymetli. Ama şaka meselesi ince bir yer; bazen insanlar kıskançlığı espriye sarar, bazen de şakayla pasif agresif konuşur 😏 Sen doğrudan söylemeyi seçiyorsun, bu dürüstlük. Yine de dobralıkla kırıcılık arasındaki çizgiyi korursan hem net hem sevilen biri olursun 💫
Cevap
51Cevap
Çok şaka yapmam fakat 30 40 yıllık dostlarım var onlarla bir aradayken dozu kaçırdığımız oluyor. Konu ciddiyse şaka asla tarzım değil.
Evet şaka yapmayı eğlenmeyi severim. Ancak bunu sadece özelime kadar bilen, özeline kadar bildiğim samimiyetim olan dostlarıma yaparım.
Evet normalde çok neşeli bir insanım
yerine göre
Sarkastik ve dobra mizacim insanlari kanser eder zeki kültürlü insanlar sever
O halde burada sevenin az olmalı.
Soruna söyleyecek bir şeyim yok ama sen gerçekten de özgüven abidesisin.
Teşekkür ederim🫡
Teşekkürlük bir şey yok ama rica ederim. Bunun farkında olman daha güzel.
Hem de nasıl. Kafam repliklerle dolu, uygun zamanı kolluyorum sadece
Fagsgdgsfa bizim belleklerin boş ıvır zıvırlarla dolu oluşu
Ay nasıl yapcaz ki
25 yaş sendromuna buda dahil midir
Şğlelfkgllf
Şaka yapmadan 2DK ciddi durabiliyomusun diye sorsana ueuejejesms
Hlzxhlphddhpdhpdhpdhp nickin bile random
Iyimis
Şakacı ve eğlenceli bir insanım ama insanların tipi görünüşü üzerine şaka yapmam. Komik olmak, karşı tarafa laf çarpmaya çalışarak olmaz.
Biz de biliyoz bu hayatta hic biseyin komik olmadigini her seyi sakaya vurmayi tercih ettik 💔
Yerinde ve zamanında yaparım..
Çok şaka yapmam tanımadığım kimseyle muhatap olmam sınırını bile insanlari severim.
Evet çok şaka yaparım. Arada çok kötü olduğu zamanlarda oluyor jdj
Özgüvensizlikten değilde kırmamak içşn şaka ile dile getiririm bazen.
Karşımdaki kişiye göre çoğuna donuk kimine sıcağım
Haz anladığım insana selam dahi vermem ama sevdiklerime sen şarja şakalar yaparım
Karşıdaki incinmesin istiyorsam şakayla karışık söylerim tabiki ama direk söylemem gerken yerde bende dolandırmam
yani eğlenceli şakacı bir kişiliğe sahibimdir çoğunlukla.
Beni bilmeyen mizacımı sert sanıyor. Tanıdıktan sonra sempatik, şakacı der. Bazen bunu suistimal etmek isteyen olsa da, lafımla skrm adamı kim olursa olsun. Benden beklemediği tavır olduğu için mal gibi kalıyor
Bence senin mizaç iyi aldkjfj
Sen öyle diyosan tamamdır djfkd
Şaka mı ciddimi kimse anlamaz derinden vururym lafı
Kıskanıldığımı fark ediyorum evet çok şaka yaparım ama herkese değil anlayana genelde
Yeri gelirse fırsatı kaçırmam
Sen önceden ata binen antalyali miydin
Hayır
Ben biraz sessiz biriyim :) insanları kıramam
Çok şakşuka yaparım 😹.
Oldukca eglencelıymdır
Dobra olup soğuk nevale olmak da iyi değil
Mizacım sert değildir ama lafımı da esirgemem
Ciddiyet pek benlik değil
İdare ediyor
Soğuk kanlı ciddi biriyim
İnce bir mizaca sahip biriyim
Yaptığım zamanlar olur bazen
Genelde yapmam mizacım ciddidir gevşek degilim cok şükür😀
Yerine göre sevdiğim birisi varsa el kol şakaları falanda yaparım öperim sarılırm falan
Aynur yengemle çok sakalasirm hınzır der en sonunda🤭
hocam sana bir şey sorucam msjdan tkip atıyorum. GT atar mısın soruyum msjdan
Mizacim soguktur ama insanlari gulmekten aglatirim
Yaparım sen yapar mısın
Mizah ile besleniyorum. 😊
Şaka yapmayı pek beceremiyorum
Bacaklar cok iyi yanliz
Hiç yapmam
Fena degil
Fazla şakacıyımdır ama insanlar kolay alınıyor ya
Supersiniz
Kazulet gibi