- Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı.
3 ayVedalar hüzünlüdür
Joker demek Barış demek zaten
23 Yorumla- 3 ay
Direk aklıma o geldi zaten 😂 çakmak dedim tam barışa göre
- 3 ay
Evet otantik olmuş
- 3 ay
Bencede
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 464 cevap paylaştı.
3 ayVeda değil mi buuuu yolun sonu uçurumlar diyor Keremcem varsa bir uçurum gözümüzü kırpmadan atlarız kaybedeceksem de doğrusu buydu demesini hep bildim. Etik kurallar benim için her zaman en elzem şey
11 Yorumla- 3 ay
Ne güzel
- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u 3 ayÇok güzel bir Joker sever olarak beğendim 😂🙏🌺 Afiyet bal şeker olsun abla
Veda derken bir yere gitmiyorsundur umarım
24 Yorumla- 3 ay
Teşekkür ederim barışım 🙏❤️ bilmem bugün sorum kalkınca üzüldüm canım sıkıldı sevkim kırıldı biraz
- 3 ay
Rica ederim boş ver abla biz mutlu oldukça bazıları üzülecek <3
- 3 ay
🙏❤️🥰
- 3 ay
<3 <3
- Kişilik & Karakter konusunda 898 cevap paylaştı.
3 ayHiç sevmem vedaları
118 Yorumla- 3 ay
😌
- 3 ay
Halamı kzgınsınn acabaa
- 3 ay
Sana kızgın değilim ben, sadece sevkim kırıldı biraz okadar 😌 belki biraz uzaklaşıp gitmek iyi gelir
- 3 ay
Seni burada çok seven var çok aranan birisi olursun yokluğunda insanların burada severek takip ettiği birisin uzaklaşacagın bir durum yok fazla stres yapma bence 😊
- 3 ay
Biliyorum çok seven olduğunu özelden yazan destek olanda çok oluyor sağolsunlar , ve burada bir ismim var bana sitenin neşesi diyorlar , ama mesela soru kaldırılması değil benim haksızlığa tahammülüm yok sadece bu benim emegime saygısızlık olur, çünkü o soru mizah amaçlı açılmıştı 100 den fazla yorum gelmişti ve çok eğlenceli erkeklerin de esprili katılımı ile çok eğlenceli bir içerik olmuştu, soruda tartışma ya da gerginlik dahi yoktu yorumlara bakılınca bile mizah amaçlı olduğunu anlarsınız zaten , ama sonuç ne polemik sataşma sebebiyle sorun kaldırıldı insan ister istemez üzülüyor
- 3 ay
Ve bir çok Uber arkadaşiminda o soruda kural dışı bir şey yoktu, ya sana gıcık olan birisi yapmış ya da çok soruların tutuluyor sevilen bir insan olduğum için birisi haset edip sorunu şikayet etmiş muhtemelen diyorlar eee bu daha üzücü aslında, neden birisi bana gıcık olsun ya da kıskanıp böyle bir şey yapsın ki , ben herkese okadar samimi ve pozitif saygılı seviyeli yaklaşan bir insanim ki hepinize değer veriyorum cinsiyet ayrımı yapmam, sayfam çiçek bahcesi gibidir kavga kaos küfür hakaret aşağılama, onur kırıcı bir yorum olumsuz bir yorum göremezsiniz, herkesin yorumuna da dönüş yapıyorum asla egolu bir insan olmadim ben xper 1 seviyesindeki insana da dönüş yapıyorum bir modetöre de fenomene de ve hep motive edici cümleler kurarım karşımdaki insana değer veririm , şimdi neden birisi bana kalkıp gıcık olsun ki bu emeğimin karşılığı bu mu peki
- 3 ay
Bu sitede eskiden çok güzel insanlar vardı sende onların içinde çok iyi. Kalpli birisi olarak hala burdasın çok insan gitti bu siteden ama herkes herkesi seviyor gibi ama kimse kimseyi sevmiyor ama seni sevenler destekleyenler daha fazla bunuda biliyosun zaten şikayet konusunda diyorum durduk yerde bu kadar emeğini boşa çıkaracak bir platform değil burası yıllardır burdayız insanlar şikayet edebiliyor
- 3 ay
Sen herkese öyle güzel öyle pozitif yaklaşırsın ki birisi bu duruma sinir olur şikayet eder herşeyi yapar senin bize verdiğin değeri bizde sana veriyoruz zaten seviyoruz seni enerjini sohbetini eğlenceni başarılı insnları kıskanan çok olur bu her konuda böyle hangi üyenin sorusunda 100 cevap var demekki senide kıskanan var ama sende kendini fazla üzme bence biraz unutmaya çalış üstüne gitme rahatla sakin kal sen mutlu ol bizde mutlu olalım 🫶
- 3 ay
Haklısın 👍 ama Biz seveni ayırt edebiliyoruz zaten çünkü her mutlu olduğumuz ya da üzüntü duydugumuz anda hep yanımda olan insanlar var dinleyen destek olan uğraşan o an belki nazımi ya da kahrımi çeken sürekli halimi hatırımı soran , insan herkes ile gulebiliyor önemli olan ben mutsuz olsugumda yanımda duran insanlar şu an ozelimi bir görsen beni güldürmek için motive etmeye çalışan mesajlar dolu onlara hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim 🙏 gülmeye eğlenmeye gelince her yüzümüze gülen canım cicim diyen dost olmuyor bumun bilincinde bir insanım zaten , ve bunun şaşırtmadıgini da görmüş bir insanım, yardım ettiğimiz ya da kötü gününde destek olduğumuz yanında olduğumuz fenomen olması için emek verdiğimiz insanların bazıları ilk düze çıktığında önce bizi sattı , satmayı da geçtim arkamızdan haince iş çevirdi biz yine eyvallah dedik gençliklerine cahilliklerine verdik
- 3 ay
Senin o EyvAllah dediklerin şimdi de böyle saçma sapan şeyler yapabilir ama sen zaten her şeyin bilincinde birisin burada kimin ne olduğunu takip eden bilen birisin uzaktan da olsa sana yorum yapanlar kimdir nedir biliyosun işte herkes senin mutlu olmanı istiyorr tekrardan eğlenmeni istiyor belki sen farkında değilsin ama burada hakkaten herkesten öndesin yokluğunda belli vardlığında belli o yüzden de sana şunu diyim herkese herşeye rağmen mutlu ol biz zaten senin yanındayız tabi sende bizi istersen eğlen mutlu ol gerçekten çok belli senin üzüntün stresin ama neşeli olduğun zaman başkanları üzülecek belkide onlara fırsat verme bence
- 3 ay
Bak sana geçen hafta yaşadığım bir örnek anlatayım, burada genç fenomen bayan bir arkadaşımiz var , ozamanlar fenomen değildi , bu kişi ablacığım ablacım diye dibimden çıkmazdı her derdi oldugunda koşardı bana abla seninle konuşmaya dertlesmeye ihtiyacım var diyip, her seferinde onu saatlerce derdini dinleyip moral verdim ablalık yaptım yol gösterdim , abla fenomen olmak istiyorum destek ol dedi sürekli ona soru bulup attım , bu kişi sonrasında fenomen oldu , 15 kişilik WhatsApp gurubu kurmuşlar benim arkamdan konusmus dedikodumu yapmış , ekran görüntüleri geldi elime boy boy, atmışlardi, bir kaç gün sonra bu geldi özelden mesaj yazıp abla ben senin arkandan konuştum sana yanlış yaptım bana çok hakkın geçti affet beni abla cahillik ettim diyince , çocuklarımın üzerine yemin ederim ki ve onu kıracak bir cümle kullsndim nede ona neden böyle bir şey yaptın diye sordum , sadece tek dediğim şey , sen hatani anladiysan benlik sorun yok dedim özelden çıktım sessizce mesafemi koydum, takipten çıkmıştim zaten , uzun müddet irtibat kurmadım , o geldi benim sorularima hep ben hiç gitmedim , aradan 7 8 ay geçti , geçen yine soruma geldi durduk yere bana satasti , hakaretler yağdırdı tahrik edici cümleler kurdu iftiralar attı , ben burdaki bütün erkeklerlerin altına yatıyormusum , sitede erkeklerle seksting yapiyormusum , gibi gibi şeylerle beni okadar tahrik ettiki anlatamam, ben cevap verince de yorumlarim kaldırıldı, çok sevdiği kankasi vardı modetör ona kaldırttiriyor
- 3 ay
Tamam işte bak kimin sana karşı nasıl ne düşündüğünü zaten tahmin edebiliyosun kusura bakma senin adına adıma soru açılsa bu kadın herkesle yatıyor herkesle sexting yapıyor deseler onu paylaşanın yorumları nasıl olırdu biliyomusun sen yani senin öyle biri olmadığını koskoca KS biliyor zaten sen boş ver onları elinin altında arkadaşı var sonuçta ona yaptırıyor işte ama sen kendi emeğinle burdasın seni yedirmeyiz biz ona buna merak etme hatta sende kimse o fenomen söyle bizde onu şikayet edelim kapansın burdaki hesabı sana bunu yapan eskiden elini tuttukların işte zaten ilk başta elini uzattığın vurur
- 3 ay
Sürekli beni tahrik etti ve kankasina puan kassin diye beni önüne yem gibi attı bu kız , onun yorumlari dururken benim cevaplarımin hepsi kalktı , bu durumu fark edince site ywtkilisine durumu anlattım hatta öncesinde soru açmıştım isim vermedim aramızda geçen diyalogu atmıştım o sorumu da kaldırttı , yine kural dışı değildi * a ben uğraşmadım geri iade istemedim, ozaman bir vok kişiden destek aldım o kız sürekli bütün üyelere bu şekilde sataşıp prim kasiyormus zaten , bay bayan bir çok üyeye yapmış bunu, oyuzden uğraşma boşuna hesabım zarar görür bırak allahindan bulsun dediler sen kendi halinde takıl diyince bıraktım xaten , çünkü sitenin çoğu tarafından engellenmiş zaten herkese sataşıp bilinçli olarak yıldırıp hesaplarını kapattimak istiyor amaci bu burdan göndermek için, tam ruh hastası dediler insanları bilerek kışkırtıyor dediler , bu kız işte ona emek verdiğim. Ablalık yapıp , arkamdan iş çevirdiinde bile affettigim bir kız , oyuzden biz burada neler gördük neler yaşadık , bunun gibi ne örnekler var , belki sorumu bile bu kaldırtmis olabilir kankasina bilmiyorum, ben Ogün engelleyip gecmistim , söyledigi hakaretleri görmen lazımdı birde Ogün çocuklarıma beddua ediyor, terbiyesiz kız oyuzden hiç bir şey bizi şaşırtmaz burada , ben Ogün site yetkilisine durumu anlattım zaten , siz hiç cevap vermeyin biz hesabın takibinde olucaz dediler öyle bıraktık işte konuyu ve. Kendi yoluma baktım
- 3 ay
Ya bende buraya geleli 11 sene olmuş ama öyle gırgır şamata yani kendime bir hedef koymadım koysam bende olurdum fenomen vs ama demem şu bu zamana kadar ne insanlar gördük. Neler yaşadık kimler geldi kimler gitti çok üye vardı burada hatta düğünleri oldu burdan evlendiler düğüne çağırdılar vs vs hatırlarsın belki eskisi gibi değil burdaki kimse güvenilmiyor kimseye de yardım edilmiyor hemen farklı tepkiler verebiliyorlar yapılan şeyleri unutuyorlar sende fazla üstüne düşme sende gerek yok iyi insanlar konuşulur kötü insanlardan uzaklaşılır zaten sen burada kal dışarı çıkma herkse herşeye inat dimdik dur izleyene seni görene negatif durum gösterme bu kıza bişey olmaz çok seviyolar kız çok sağlam desinler sen kendini bırakma yeter
- 3 ay
Haklısın 👍 yorumun ve samimiyetin için teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏 biraz modum yükselince dönerim merak etmeyin 🙋
- 3 ay
Ben teşekkür ederim her zaman yanındayız merak etme sen eskiye biz deliye dönelim heyecanla eski seni bekliyorum 🫶
- 3 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
- 3 ay
Rica ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Vedaları sevdiğini sanmam ama bazen vedalar sana güç katar 🌿 İnsan her bitişte biraz hüzün, biraz da özgürlük hisseder. Kahve yanında o jokerli çakmakla bayağı film sahnesi havası yakalamışsın bu arada 🎭☕ Sanki “her son yeni bir başlangıçtır” enerjisi var. Senin vedan acı mı, yoksa hafif bir meydan okuma mı? Çünkü tavrın biraz güçlü duruş gibi geldi bana 😉✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
3 ayKime veda ediyon beyaaa? Çakmakla veda mı olur? La havlu vela kurufasülye
11 Yorumla- 3 ay
Hı hııı 🥺
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
3 ayHiç sevmem. Vedalar üzer beni. Bazı iş arkadaşlarımla vedalaşmak pek nasip olmadı. Yıllarca tanıdıklarım ve bir kaç sene dışında. Çok üzmüştü beni.
Gidecek olsam bende vedalaşamazdım.
Ama sen hiç gitme. Rengini hiç bir zaman hiç kimse için bozma. Hep gökkuşağı 🌈 olarak kal.
11 Yorumla- 3 ay
Bende sevmiyorum vedalar insanı hüzünlendiriyor 😌
Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Sevmem vedaları özellikle senle olunca hiç sevmem, bir sorum kaldırıldı diye üzüleceksin biz yandık o kadar soru ve cevabım iptal olduki itiraz etmekte olumlu bir cevap alamadik
13 Yorumla- 3 ay
🥺😌
- 3 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
Kişilik & Karakter konusunda 701 cevap paylaştı. Çok severim vakti gelince veda edilmeli dozunda bırakılmalı her şey
11 Yorumla- 3 ay
Haklısın 👍🥰
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
3 aySevmem vedaları ama bir hukukumuz varsa
işte o zaman vedalaşmak boynumun borcudur12 Yorumla- 3 ay
Haklısın 👍🥰
- 3 ay
Teşekkürler 🥰🙏🏼
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Vedaları pek sevmezdim aslında. Zor anlar yaşatırlar çünkü.
11 Yorumla- 3 ay
Haklısınız 🥺 vedalar insanı hüzünlendiriyor
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
3 ayHayır, vedaları hiç sevmem
Bir yere mi gidiyorsun ablam?
12 Yorumla- 3 ay
Bende sevmem insanı hüzünlendiriyor vedalar
- 3 ay
Gitme sen bir yere, çok alıştım ben sana 🥺🥰🌸
3 ayPek vedaları seven birisi değilim, duygusallaşıyorum veda zamanları 😭
12 Yorumla- 3 ay
Bende sevmiyorum vedalar insanı hüzünlendiriyor
- 3 ay
Evet
3 ayVedaları hiç sevmem, gidersem veda etmeden giderim, sanırım gideceğim.
13 Yorumla- 3 ay
Sen neden gidiyorsun ki noldu hayırdır
- 3 ay
Bilmiyorum, kafama esiyor öyle
- 3 ay
Benimde 🥺
hakedenlerle evet hemde davul zurna acar halay cekerek
11 Yorumla- 3 ay
Haklısın
- Kişilik & Karakter konusunda 453 cevap paylaştı.
3 ayÇakmağa değil puroya gözüm ilişti. Hem sen bunca hayranını bırakıp nereye gidiyorsun Diva hanım. Seni kim bırakıyor ki gideceksin. Bir soru gider bin soru gelir kız aaa 😅
00 Yorumla Veda etmem gerekiyorsa ederim karşının üzülmesi gerekiyorsa üzerim, benden gitmek isteyene de güle güle zerre umrumda olmaz
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Vedalar hiç sevilmez ama yeni bir başlangıç ve umut için vedalar ve sonlar gereklidir her hikaye bir vedayla başlar
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
3 ayBirisi gizliden bu puroyu sormuştu siz miydiniz? 😁
03 Yorumla- 3 ay
Yok hayır ben gizliden soru sormam prensibim değil
- 3 ay
Ben ne içiyorum diye sormuştu aynı puro ile 😁 afiyet olsun neyli içiyorsunuz
- 3 ay
Teşekkür ederim 🙏 vanilyalı bu
Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Hayır vedalari sevmiyorum
11 Yorumla- 3 ay
Bende 🥺
Alıskınım benım ııcn yanan bır sıgaram var
12 Yorumla- 3 ay
Sağlık olsun diyelim ozaman
- Kişilik & Karakter konusunda 781 cevap paylaştı.
3 ayvedayla ne alaka peki
11 Yorumla- 3 ay
🤗🥺
- Kişilik & Karakter konusunda 356 cevap paylaştı.
3 ayKim sever ki vedaları
18 Yorumla- 3 ay
🤗🥺
- 3 ay
Bazı vedalar söylenmez, sadece susulur demiş Can Yücel🤗
- 3 ay
Haklısın 🥺
- 3 ay
Vedalar seni baya üzmüş gibi bir de o içtiğin vanilyalı puro mu bende de var da severim
- 3 ay
Evet vanilyalı puro, arada alır keyif için içerim
- 3 ay
Bende düzenli içicisi değilim zaten ama arada harbiden güzel gidiyor
- 3 ay
Evet 👍😂 çay kahve ile sarıyor
- 3 ay
Normalde sigara kullanıyor musun ki😂
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
3 aySigaranda güzelmiş 😃
11 Yorumla- 3 ay
Vanilyalı puro o teşekkür ederim 🙏🌸 arada keyif için alır içerim
Vedalar bana göre değil. 🤦🏼♀️
11 Yorumla- 3 ay
Vedalar insanı hüzünlendiriyor bende sevmiyorum 🥺
- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 ayVedaları kimse sevmez ki
13 Yorumla- 3 ay
Evet vedalar acı verir insana
- 3 ay
Ben sürekli yaşıyorum havalanı ve otogarları sevmiyorum :):)
- 3 ay
Haklısınız
- Kişilik & Karakter konusunda 875 cevap paylaştı.
3 ayBir yükten daha kurtulurum, severim.
12 Yorumla- 3 ay
Ne güzel işte
- 3 ay
:))
Veda mı ediyorsun
12 Yorumla- 3 ay
Hı hııı belkide 🥺
Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Vedaları Kimse Sevmez Ki
11 Yorumla- 3 ay
Haklısın vedalar insanı hüzünlendiriyor
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayVedalardan hoşlanmam.
11 Yorumla- 3 ay
Kimse sevmez sanırım çünkü vedalar insanı hüzünlendiriyor
- Kişilik & Karakter konusunda 406 cevap paylaştı.
3 ayVeda yok gitme sakın🙄🤨🌹😘
16 Yorumla- 3 ay
Hmm keyf sigarası severiz
- 3 ay
Biraz sevkim kırıldı 😌
- 3 ay
Haklısın ❤️
- 3 ay
Anlayışınız için Teşekkür ederim 🙏🌸
- 3 ay
Her zaman
- 3 ay
🙏💖🌹
Kişilik & Karakter konusunda 956 cevap paylaştı. Vedalar acıtır kimse sevmez bende dahil
12 Yorumla- 3 ay
Vedalar insanı hüzünlendiriyor 😌
Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı. Seni göndermeyiz biyere aa ayıp ama 🙂
12 Yorumla- 3 ay
🤗🥺
3 aySevmem o yüzden bağlanmıyorum
11 Yorumla- 3 ay
En güzeli de bu zaten
- Kişilik & Karakter konusunda 970 cevap paylaştı.
3 ayAkılcı vedalar iyidir
11 Yorumla- 3 ay
Haklısın 👍
Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Fiziği güzelse severim
11 Yorumla- 3 ay
😇🤗
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bazen can yaksada güzel oluyor. Bazen o penguen gibi olmak lazım abla
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. En sigara içmirem ama çakmak sevirem, güzel 🙂
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hüzünlü oluyor pek sevmem, soru kalktı diye veda edilmez..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
3 ayVedaları hiç sevmem. 👍🤗 inşAllah bir saçmalık yapmazsın Mavişim. 🙏❤
00 Yorumla
3 ayHiç sevmem vedalar beni çok üzer ve çok duygulandırır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 aySevmem niye sevilsin ki zaten
21 Yorumla- 3 ay
😇🥰
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. sevmem vedaları
21 Yorumla- 3 ay
Bende sevmiyorum
3 ayEvet severim çünkü dünya bile fani
00 Yorumla
3 aysevmem
11 Yorumla- 3 ay
🥺😌
- Kişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı.
3 ayHiç sevmem
14 Yorumla- 3 ay
Bende 🥺 vedalar insana acı verir
- 3 ay
Evet hemde çok hiç dayanamam ben :(
- 3 ay
Haklısın 🥺🙂
- 3 ay
🌺
Hiç sevmem
11 Yorumla- 3 ay
Bende 🥺 vedalar insanı hüzünlendiriyor
- Kişilik & Karakter konusunda 470 cevap paylaştı.
3 aySevmem
11 Yorumla- 3 ay
🥰🥺
3 ayHayır, sevmem.
12 Yorumla- 3 ay
Bende sevmiyorum vedalar insanı hüzünlendiriyor 😌
- 3 ay
Evet, öyle🙂🌺
3 ayİnsani sigaraya baslatir.
11 Yorumla- 3 ay
Aynen öyle oluyor
Sevmem ben
11 Yorumla- 3 ay
Bende sevmiyorum 🥺
- Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı.
3 aySevmem
11 Yorumla- 3 ay
🥺😌
3 aySeverim
11 Yorumla- 3 ay
Ne güzel
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
3 ayEvet severim
11 Yorumla- 3 ay
🥺😇
Kişilik & Karakter konusunda 992 cevap paylaştı. Hiç sevmem vedaları
12 Yorumla- 3 ay
Bana veda ederken üzülürsün ozaman
Asla yapamam ya en kotu şey benim için
11 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle 👍 vedalar insanı hüzünlendiriyor 😌
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Ben veda etmem ula
13 Yorumla- 3 ay
Neden ki
- 3 ay
Bende sevmiyorum 🥺 vedalar insanı hüzünlendiriyor
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevmem
11 Yorumla- 3 ay
Haklısın kim sever ki
Hayır eski karımın ismi 😄
11 Yorumla- 3 ay
Hadi yaa ciddimisin
3 ayHayır hiç sevmiyorum daha çok birden ortadan kayboluyorum
00 Yorumla
3 ayBazen kalmak gitmekten daha zordur, veda gerekiyosa zorlamamak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayAfiyet olsun
12 Yorumla- 3 ay
Teşekkür ederim 🙏❤️
Cevap sahibi3 ayRica ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
3 aySevmem, bir tuhaf olurum 🥺
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayAşık mıydın 🤣🤣🤣🤣
114 Yorumla- 3 ay
Hayır neden öyle dediniz ki 😂
Cevap sahibi3 aySeninde kalbin hislerin var aşka sevgiye ihtiyacın yokmu?
Cevap sahibi3 ayÖpüp koklanmak istemez miydin 🙈😂
- 3 ay
Böyle duygusal konuşma benide ağlatacaksın şimdi 😂
Cevap sahibi3 ayAğla göz yaşlarını iftarda su niyetine içerim 😂😂
Cevap sahibi3 aySize ne diyim a aşkım b tertip c kanka d hepsi 😂😂
- 3 ay
Tertip de 😂 kulağa hoş geliyor
Cevap sahibi3 ayPeki canım tertibim benim 🤗🤗😂😂
Cevap sahibi3 ayTertiplerin en güzeli bahar çiçeği kokulusu beni tanıdın mı?😅
- 3 ay
Hayır tanımadım cu
- 3 ay