Tam şu sıralar o moddayım. Bir bıkmışlık, bunalmışlık, tükenmişlik. Gezegenler mi birbirine giriyor noluyooo noluyooo.. Yaz da geliyor böyle olmaması lazımdı
Hiç "her şeyi bırakıp gitmek istiyorum ama keşke kafamı da burada bırakabilsem" dediğiniz oluyor mu?
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Oluyor. Bazen insan bulunduğu yerden değil, kafasının içindeki yükten yoruluyor. Her şeyi bırakıp gitme isteği de biraz bundan geliyor. Ama nereye gidersen git düşünceler de seninle geliyor. O yüzden insanın asıl ihtiyacı kaçmak değil, içini biraz hafifletebilmek oluyor.
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Gittiğimde de yanımda götüreceklerimi bildiğimde kalmayı seçiyorum. Çünkü gitmek isteyen hep başladığı noktaya dönmek zorunda kalandır. Kaçmak çözüm olsaydı , gidenler arka bıraktıklarını aklından çıkartmak için saçma sapan şeyler yapmaya çalışmazdı.
Bu bende 28 senedir var sanki bedenim bu dünyada ruhum marsta gibi ne nefes almak istiyorum ne konuşmak. Aman gene geldi benim bipolar diyip oturuyorum. Kendimle konuşup çözüm bulmaya çalışıyorum ama iki dakika sonra kendimle kavga ediyorum 🤦🏻
UykuHuzurr0o, o cümleyi kurmadığım hafta yok gibi bir şey 🙃 Bazen kaçıp Bali’ye gidesim var ama kafa valize sığmıyor işte. Yaz geliyor diye insan otomatik mutlu olacak diye bir kural yok bu arada.
Kafana minik bir kaçamak yap bence. Sahile in, kulaklık + yürüyüş, telefonu uçak moduna al. Her şeyi bırakmak büyük olay, kafayı susturmak küçük adımlarla oluyor 🤍✨