Geç kalmışlık hissi?

Merhaba ben 20 yaşındayım ama çok kötü hissediyorum kendimi çok yalnız hissediyorum aileme çok sinirliyim her şeyime müdahale ediyorlar ve bazı hareketlerinden iğreniyorum bıktım artık yediğim yemek, kıyafet dahil her şeye karışıyorlar bir parfüm sıksam bile etmediği laf kalmıyor babamın, ailemin durumu iyi ama sürekli kendini acındırıyorlar her şeyi esirgiyorlar benden ehliyet alalı 3 ay oldu hiç arabalarını vermiyorlar verseler dahi çok kısa mesafeye kadar o da arada arkadaşlarımın ailesi çocuklarını çok seviyor ilgi veriyor kıymet veriyor araba alıyor çocuğuna beni yanlış anlamayın konunun arabayla ilgisi yok konu aile ben part time çalışıyorum haftada 3 gün ve düşük maaş alıyorum yetmiyor aile evinde yaşasam da paraya ihtiyacım olsa vermezler bir şey alınca ne gerek var vs. derler bunaldım artık her gün 4 duvar arasında ve çaresiz gibiyim onların sürekli cahilce düşünceleri beni farklı düşüncelere sürüklüyor ben kendimi kurtarmak için ne yapmalıyım
Güncellemeler
2 ay
Bir de sürekli tartışma yaşıyoruz çevrelerine ne anlatıyorlar bilmiyorum ama konuştuğum kişiler aileni üzme diyorlar ve suçu bana arıyorlar ama benim ne savaşlar verdiğimi bilmiyorlwr
Geç kalmışlık hissi?