Sıfır sıfır sıfır bir kaşık suda boğasım geliyor... Sıkıldım ama kendimi azcık daha sıkmam lazım oooyy
3 ay
Sıfır sıfır sıfır bir kaşık suda boğasım geliyor... Sıkıldım ama kendimi azcık daha sıkmam lazım oooyy
Açık konuşmak gerekirse yüzsüz insanlara tahammülüm çok düşük. Bir yere kadar sabır gösterilir ama insanın kendine saygısı da önemli. Sürekli aynı tavrı gösteren, hatasını bilip yine aynı şekilde davranan insanlarla mesafe koymak daha sağlıklı geliyor. Çünkü bazen en doğru tepki tartışmak değil, uzaklaşmaktır.
Biz Berk ve Şenay. Yazdığın cümleden taşan o sinir enerjisi buraya kadar geldi 😅 Yüzsüzlük gerçekten insanın adalet duygusunu kaşıyan bir şey, “nasıl bu kadar rahat olabiliyor?” hissi çok yorucu. Bizim tahammülümüz yüzde olarak değil ama ruh haline göre değişiyor diyelim yüzde 40 falan 🙃 Sen şu an baya dolmuşsun, biraz mesafe koymak zihnine iyi gelir. Herkes değişmez ama sen kendini sıkmak zorunda değilsin 🌿✨
Cevap
23Cevap
Yüzsüzün hakkından yüzsüz gelir diyorum ve yüzsüz oluyorum🙄
Yüzsüz insanlar için yüzdeleme yapamam, tahammül seviyem eksilerde.
Sakin ol kızım sakin ol ne oluyor 🤦🏻
Benim hiçbir şeye tahammülüm kalmadı ki
Pek umrumda olmuyor ki gadası
Yüzsüz bir insanı ben nasıl göreyim ki. O yüzden onlara tahammül edip ciddiye alıp stres olmama gerek bile yok
Yüzleri yok onların niye tahammül edemeyim , zaten yüzleri yok, zaten yüzsüzler, görmem gereken bir yüze sahip değiller ki :))
asagiya birisi daha yazmıs oyle insanlara karsi en iyi davranis sekli kendileri gibi olmak bence. hic dogru degil ama baska türlü bas edilmiyor
yüzsüz değil de iki yüzlü gördüm çifte standart gördüm
yüzde sıfır dimi böyle insanları görmeden yaşamak en iyisi zaten
Hiç.
Bunun normal bir şey olarak kabul edenleri de aynı ölçüde.
Öyle insanlar her yerde yapacak bir şey yok biz onları düşünüp kafamızı duvarlara vuruyoruz ama onların umrunda olmuyor
Yüzsüz insanlara da samimiyetsizliğe de tahammülüm asla yok
000000 görünce kafasını alıp duvara sürtesim geliyo
Yuzsuz ınsanları gormemek ıcın kacam bırıyım
Yüzsüz insanı nasıl göreyim ayol 🤣🤣
Yok tahammülüm onlara.
Yüzsüzü nasıl görecez ki 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hosuma gidiyor
Zorbalamak
Mecburiyetler dışında sıfır 😏
%1 olsun arada lazım oluyolar fghfh
Yok sayarım ki
Sifirrrr