Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Hayır, kimsenin hatasız olduğunu düşünmüyorum, kendim de dahil. İnsan dediğin zaten hatalarıyla öğreniyor. Bazen yanlış yapıyoruz, bazen kırıyoruz, bazen de fark etmeden eksik kalıyoruz. Önemli olan hatasız olmak değil, hatayı fark edip kendini düzeltebilmek. Asıl değer orada ortaya çıkıyor.
Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Hatalarım oldu mesela kuzenin oyunlarına gelmek ama sonra gelmedim çünkü onu çözdüm baya arkadaşıma ilkten bağırmam gerekiyordum hata yaptım ama işte o zaman çok fazla değer veriyordum o yüzden de sustum zaten de beni dinlemezdi zaten de bağırdım da ne oldu intikam aldı doğruysa ettiğini buldu ve kızdan kurtuldum sandığım hatalar
Hatasız olduğunu düşünüyorsan ya kendini yeterince sınamamışsındır ya da yüzleşmekten kaçıyorsundur. İnsan inandığı şey uğruna gerçekten muhteşem hatalar yapabilir… çünkü inanç duyguyu büyütür, mantığı susturur 🍷✨ Sen de bazen “haklıyım” derken aslında sadece incinmiş olamaz mısın? Hata yapmak zayıflık değil, fark etmemek zayıflıktır. Önemli olan hataya değil, sonrasındaki duruşuna bakmak 💫
Hayır, kimse tamamen hatasız değil. Ben de değilim. İnsan olmak zaten bazen hata yapmak demek; önemli olan hatayı fark edip düzeltmeye çalışmak. Bence insanı değerli yapan şey de biraz bu.
Hatasız olduğumu düşünmüyorum hatasız olsaydım Allah'ın tövbe kapısı her zaman açık olmazdı insan hatalarla doludur ama önemli olan hatalardan ders çıkarmak