Online oyunda erkek rolü yaparken duygusal bağ kurdum, şimdi gerçeği söyleyip riske mi girmeliyim yoksa hesabı sessizce kapatıp kaçmalı mıyım?

Ya aslında rp yapma derdinde değildim online bir oyun oynuyordum orada da kendimi erkek olarak tanıtmak istemedim flört eden erkeklere karşı ajdjakdjka sonra muhabbet aşırı sardı öyle böyle değil abi abla kardeş hepsini olduk o kadar uzun zamandır konuşuyoruz ki artık her şeylerini biliyorum 😂😂 ama onlar kız olduğumu bilmiyor ve ben de mal gibi uydurduğum karaktere hikaye oluşturdum sonra Instagram istediler hesap açtım verdim falan ama zarttırı zorttan uydurduğum karaktere profil bulamıyorum öaldmsldmgşsöd hadi profil koydum diyelim ses kaydı at deseler atamam sSkclözfldşaşdş ya Allah affetsin kalpleri temiz o kadar iyi insanlar ki benim gibi şerefsize denk geldiler ksmflsmglsöfş arada bir hesapları kapatıp her yerden kaybolayım diyorum ama onlardan da ayrı kalmak istemiyorum yeri geliyor 7/24 konuşuyoruz birbirimizin derdine derman oluyoruz efsane bir olay kız profilimle böyle ortam kuramazdım çok üzülüyorum onlara andnlsmflsmflsmdşsm işin içinden nasıl çıkacağımı bilmiyorum ama umarım bir şekilde her şeyi iyi bitiririm

Online oyunda erkek rolü yaparken duygusal bağ kurdum, şimdi gerçeği söyleyip riske mi girmeliyim yoksa hesabı sessizce kapatıp kaçmalı mıyım?