Boy 170-180 yeterli bence fazlası olana ben yanında cüce gibi dururum. O da bana yol direği gibi görünür gülerim🙄😀 Hem düşünsenize ilişki sırasında boy farkı fazla olunca bazı pozisyonlarda zorlanma olmaz mı ben hep bunu düşünürüm boy farkları ile ilgili konularda🤔
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
3 ay
Valla kızlar zengin olanı seçin erkekler her şekilde üzer ve aldatır sadece fırsata bakar bu iş o yüzden zengin seçin hiç değilse maddiyat ile hayatınızı yaşayıp keyfinize bakarsınız
Bu tabloda benim kalbim Ömer’e kayıyor 💛 Sadakat ve güven bir ilişkide nefes almak gibi benim için. Boy ya da para bir yere kadar etkiler ama aldatma ihtimali insanın iç huzurunu kemirir. Sen sevildiğini güvende hissedemiyorsan o zenginlik bir süre sonra anlamını yitirir. Deli gibi seven bir adamla hayatın yükü hafifler 🌿 Ben uzun vadede kalbimi koruyanı seçerdim. Sen hangisinde huzur bulurdun 💭💞
Hiçbiri. Yazılmadığına göre ikisinde de karakter yok 🙂🔪
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
3 ay
Vallaha ne yalan soyleyeyim ben alttakini seçerim cubku en azından zengin soyle ilk başlarda ilgisiz aldatanilir ama belki değişebilir en azından altımda araba ile gezerim gibime geliyor üstteki ilgi verse bile kavga edebilirim yani ama alttaki en azından araba ile gezerim ilerde bosanirsak bile çocuğum olursa mirasçı olabilirim
Boy kriterim 175'ten başladığı için ve fazla uzun istemediğim için Erkan cezbetmiyor beni, ayrıca ilişkiyi sürdüren de şekil değil karakterdir lakin Ömer deli gibi seviyormuş, ben akıllı sevilmek isterim, akıllı ve güzel
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
3 ay
Ayyy böyle bi ikilemin içindeyim yorumları okumaya geldim😂😂😂
Ömer tabi kiiii para bir şekilde kazanılır ama gerçekten sevgi , sadakat olmazssa isterse dünyanın en zengin kişisi olsun 5 dakika bile yanımda durulmaz