Ben bı konuda nasıl yapmışlar nasıl olmuş bilmiyorlar mı tarzında ne zaman konuşsam ertesi gün ya da o gün başıma geldi peki ya sizin
3 ay
Ben bı konuda nasıl yapmışlar nasıl olmuş bilmiyorlar mı tarzında ne zaman konuşsam ertesi gün ya da o gün başıma geldi peki ya sizin
Cevap
1Cevap
olur arada
Bende hep oluyor benim çenem düşük
Ben burada demiştim ben kız gibi yapmam asla demiştim ben onunla olmam biri için sınandım gerçekten tabiki sözümü tuttum kendimi denedim
Bana da aynısı oluyor ya
Yok büyük konuşmamak lazım ne zaman ben yapmam öyle canım desem başıma gelir insan yaşamadığı sınavın youtube.com/shorts/6Q71EjgHs-A?si=IIsrWhyiS1sVW4wq
hep geliyor ya hep
Şu çenem yüzünden kaza yapmışlığım var millet yapmış sanane dimi niye büyük konuşuyorsun
ağzın dualı galiba olumlu konuş onlar da başına gelsin 😬
Vesveseliyim ama ben işte hiç olumlu düşünemiyorum ondan iyi şeyler zor geliyor başıma hep korktuklarim oluyor gibi
allah korusun ya 🙁
Belkide dediğiniz gibidir ancak ben hep kötüyü düşündüm iyiyi düşünsem ne olacak acaba sizce Allah vermişmidir bana böyle bişey
her ettiğimiz dua kabul olmuyor ama iyi düşünmek bile insanı rahatlatıyor. umarım bu vesvesen geçer
Belki oluyor ama zamanı vardır onu bilemem ama isyanımda çoktur Allah affetsin
amin süt oğlan
Eyvallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin yaşadığın şey aslında çok insani bir durum 😊 İnsan beyni “büyük konuşma” anlarını özellikle hatırlar, sonra aynı olaya benzer bir şey olunca hemen bağ kurar. Buna seçici algı deniyor. Bir nevi zihnin sana oyun oynuyor 🧠 Tesadüften çok, farkındalık artışı diyebiliriz. O konuyu söyledikten sonra daha hassaslaşıyorsun ve olayı yakalıyorsun. Kader gibi hissettirmesi normal ama çoğu zaman zihin filtresi 😉✨