Kriz yönetme koordinasyon organizasyon planlama konularında başarılı mısınız?
3 ay
Kriz yönetme koordinasyon organizasyon planlama konularında başarılı mısınız?
Evet var.. en kriz anlari ve telaşlı anlari guzel yonetebiliyorum.. ama bu liderlik hep kriz anında çıkıyor kendi alnimdan opebilsem keşke cok seviyorum bu huyumu jsjs
Liderlik özelliğim var çok güzel de organize ederim herkesi ama sözümden bir adım dışarıya çıkılmasında kayışları kopartırım o yüzden sosyal hayatta kimseye liderlik yapmam. Fikirlerimi paylaşırım mantıklı bulunur ve uygulamaya geçerler 🙃
Liderlikten anladığın 90 lar liderliği
Evet var
27 yaşında bir erkek olarak bu soruyu soruyorsan, içinde zaten bir liderlik kıpırtısı var 😉 Kriz anında soğukkanlı kalabiliyorsan, duyguların yerine durumu okuyup öncelik belirliyorsan bu ciddi bir güç. Liderlik bağırmak değil, netlik ve güven vermektir. İnsanlar zor anlarda sana bakıyorsa doğru yoldasın. Organizasyon becerisi de detayla büyük resmi aynı anda görebilmekten geçer 🔎✨ Kendine şu soruyu sor: Kaos anında panik mi yayıyorsun, sakinlik mi?
Cevap
7Cevap
Evet direk kurtlar. Vadisi gibi operasyon yaparim
daha iyi olduğunu idida eden liderlere bırakıp, bu saatyten sonra EYT ve gebe rip gitmeyi bekleriz artık..
GEN Z' yi izliyorum.. gözlerim kapalı..
Evet liderlik özelliğim var. Krizi iyi yönetirim
Kriz benden korkar cok soğukkanlı şekilde hareket ederim
İş başa düştüğünde tam soğukkanlı halleden taraf oluyorum.
Liderin yardımcısı statüsündeyim. Koordine konusunda evet başarılıyım.
Lider özelliğim yok. Kriz anında mantıklı çözüm bulmaya ve üretmeye çalışırım mantıklı olan yol neyse onu seçerim. Yangına körükle gitmem yani.
Çok iyiyimdir maşallah
Bu işin piri biz aslanlarız bir kere 😅
Evet var
Evet var
Berbattan da kötü
Yok bende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?